Op reis van A tot Z met een iPhone aan je zij

Het plannen van een vakantie kost vaak best wat tijd en met de zomer zo voor de deur is dit het perfect moment om je iPhone erbij te pakken en te beginnen met het plannen. Lekker inspiratie opdoen op Facebook, lijstje maken om je koffer in te pakken of even een app downloaden om daar de taal te begrijpen. Een iPhone is niet meer een telefoon, maar echt een hulpstuk dat je van A tot Z ondersteunt voor, tijdens en na je vakantie.

Voorbereidingen thuis

Je kunt natuurlijk op vakantie gaan door een stel dobbelstenen te gooien en aan de hand daarvan je reis te bepalen. Heel leuk als je van een beetje avontuur houdt, maar we gaan er toch even vanuit dat je van plan bent om voorbereidingen te treffen voor je vakantie. Een voorbereiding begint uiteraard met kiezen waar je heen wilt. Het kan zijn dat je op facebook al een post voorbij heb zien komen, of misschien heb je mooie beelden voorbij zien komen op TV.

Als je eenmaal een land hebt uitgekozen is het misschien handig om alvast naar de Applestore te gaan om te kijken of je een taalcursussen voor dat land kunt volgen. Je hoeft de taal uiteraard niet perfect te kennen, maar het is wel zo handig als je de weg kunt vragen als ze even geen Engels kunnen. Als je ervan houdt om de omgeving te verkennen of om een rondreis te maken dan kun je ook wat kaarten downloaden zodat je ook zonder internet de wegen kan navigeren. Je bent altijd online in eigen land, maar het zal best nog wel voorkomen dat je in het buitenland zonder internet komt te staan. Of je nu de nieuwste iPhone 12 hebt of al een refurbished iPhone 11 op de kop getikt hebt.

Tijdens de reis naar je bestemming

Ook als je onderweg bent naar je vakantiebestemming blijft je iPhone natuurlijk aan je zij. Als je in de auto zit of in het vliegtuig kun je altijd nog die taalcursus erbij pakken en nog even een opfriscursus doen. Mocht je geen cursus gedaan hebben, geen probleem! Met Google Translate kom je tegenwoordig best ver. Omdat we geen idee hebben hoe het zit met de lockdown en de maatregelen kun je ook een app downloaden om files of flitsers in de gaten te houden.

Vermaak je met je iPhone

Er is voldoende te beleven als je eenmaal op je vakantiebestemming bent aangekomen. Je kunt ervoor kiezen om te genieten van de lokale cultuur of je kunt een auto huren en lekker op ontdekkingsreis gaan. Je kunt ook de keuze gemaakt hebben om een all inclusive vakantie te nemen, dan is het juist fijn als je lekker op je strandbedje kan blijven zitten. Je iPhone is hierin ook perfect. Een leuke sudoku puzzel is zo op je telefoon gezet, je hebt ook de keuze uit woordpuzzels en nog veel meer. Hou je meer van lezen dan kun je in de vorm van audioboeken een hele collectie meenemen en luisteren via je iPhone.

Extra tip voor mogelijk nog meer vakantieplezier

Eerder in dit artikel noemde al eventjes dat je tegenwoordig een iPhone 11 al refurbished kunt krijgen. Als je nieuw een iPhone 11 koopt ben je nog € 682 kwijt. Haal je deze refurbished dan heb je deze al voor € 529. Zo bespaar je al gauw flink wat geld wat je vervolgens weer in je vakantie kunt steken. Denk bijvoorbeeld aan een extra avond uit eten of juist dat duurdere restaurant bezoeken. Het komen van een refurbished product is over de afgelopen jaren zeer populair geworden en deze populariteit is alleen maar toegenomen tijdens de huidige crisis. Bij een website als refurbished.be heb je de mogelijkheid om verschillende aanbieders te vergelijken en tot een goede deal te komen. Met een grote voorraad aan iPhone, Apple Watches en Samsungtelefoons en 3 jaar garantie op elke aankoop die je doet via refurbished.be ben je verzekerd van service en kwaliteit.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info