Reismarkt 2023 in Brugge

Reismarkt 2023 in Brugge

Reismarkt 2023

Reismarkt 2023 in Brugge gaat door op zondag 5 maart 2023 in de Stadshallen van Brugge. Het is een alternatieve reisbeurs van en voor de reiziger, een organisatie van Wegwijzer vzw. 'Reizigers informeren reizigers', daar draait het om. Op Reismarkt ontmoeten reizigers elkaar, wisselen ze informatie en reiservaringen met elkaar. Zo'n 200 reisinformanten en ervaringsdeskundigen maken de bezoeker wegwijs in een persoonlijk gesprek. Je bekomt er informatie uit de eerste hand van reiservaringen over Europese bestemmingen en de ganse wereld.  

Reismarkt is er voor elk type reiziger. Voor de wereldreiziger en diegene die liever op één plek blijft. Kies je puur voor avontuur op een trekkingstocht, cultuur in kleine en grote steden. Wil je gewoon genieten om even op een andere plek te zijn dan thuis. Ben je op zoek naar een alternatieve reis. Op Reismarkt vind je alle nuttige advies en tips. Kijk op de website wie er als reisinformant aanwezig is en welke landen aan bod komen. Deze non-profit reisbeurs is een aanrader voor zowel citytrippers, wereldreizigers, wandelaars, fietsers, backpackers en koppels met kinderen.

Er worden die dag eveneens interactieve lezingen gehouden en workshops. Er worden eveneens inspirerende beeldreportages getoond. Of ga op verkenning bij tientallen gespecialiseerde reisorganisaties, outdoorwinkels, touroperators en reisboekhandels die reislustigen graag op weg zetten.

Goed om weten

  • Thema’s als reizen met kinderen, wandelen, reizen per fiets, motor, trein, zwerfwagen, lang op reis, vrijwilligerswerk, gratis overnachten, budgetvriendelijk reizen…
  • Er zijn tal van mooie prijzen te winnen.
  • Reismarkt heeft aandacht voor het sociale aspect: (h)eerlijke drank, sociale tewerkstelling tijdens de opbouw en een deel van de opbrengst van de toiletten gaat naar een scoutsgroep die op buitenlands kamp vertrekt.

Meer info op www.reismarkt-brugge.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info