Reismarkt 2019 in Brugge

Reismarkt 2019 in Brugge

Op zondag 24 februari 2019 vindt in de Stadshallen van Brugge de 34ste editie van Reismarkt plaats. Het is een alternatieve reisbeurs van en voor de reiziger, een organisatie van Wegwijzer vzw. 'Reizigers informeren reizigers', daar draait het om. Op Reismarkt ontmoeten reizigers elkaar, wisselen ze informatie en reiservaringen met elkaar. Zo'n 250 reisinformanten, ervaringsdeskundigen en een 50-tal organisaties zullen er aanwezig zijn. Je bekomt er informatie uit de eerste hand van reiservaringen over Europese bestemmingen en de ganse wereld.  

Reismarkt is er voor elk type reiziger. Voor de wereldreiziger en diegene die liever op één plek blijft. Kies je puur voor avontuur op een trekkingstocht, cultuur in kleine en grote steden. Wil je gewoon genieten om even op een andere plek te zijn dan thuis. Ben je op zoek naar een alternatieve reis. Op Reismarkt vindt je alle nuttige advies en tips. Kijk op de website wie er als reisinformant aanwezig is en welke landen aan bod komen. 

Er worden die dag eveneens lezingen gehouden en workshops. Er worden inspirerende beeldreportages getoond, er zijn panelgesprekken.Thema's komen aan bod zoals avontuurlijk reizen, budgetvriendelijk reizen, lang op reis, reizen met kinderen, enz.

Voor jongeren onder de 26 gratis toegang op Reismarkt.

Er is tegelijk een JongerenReismarkt. Speciaal voor jongeren geven organisaties specifieke reisinformatie over goedkoop reizen, over taalvakanties, over uitwisselingen, maar ook over praktische zaken zoals veilig liften, alternatief reizen, ...    

Praktisch

Reismarkt 2019,  Stadshallen Markt, 8000 Brugge. Op zondag 24 februari 2019, van 10.00 - 18.00 u. 

Toegang: 10 euro, maar 8 euro met kortingsbon of op vertoon van Wegwijzer-lidkaart.

Gratis voor jongeren - 26.
Jongeren van 26 tot 31 jaar: 5 euro.
31+ zonder kortingsbon of Wegwijzer-lidkaart: 10 euro. Download de kortingsbon via de website. 

Meer info op www.reismarkt-brugge.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info