Reismarkt 2018 in Brugge

Reismarkt 2018 in Brugge

Op zondag 25 februari 2018 vindt in de Stadshallen van Brugge de Reismarkt plaats. Het is een alternatieve reisbeurs van en voor de reiziger, een organisatie van Wegwijzer vzw. Op de Reismarkt delen reizigers hun reiservaringen met andere reizigers, dat is de essentie. Maar je vindt er ook reisorganisaties, touroperators, outdoormateriaal, reisboeken, ... Meer dan 250 reisinformanten zullen er aanwezig zijn om de reiziger met plannen te informeren uit de eerste hand. Niet alleen over Europese bestemmingen maar van over de ganse wereld. De Reismarkt is er voor elk type reiziger, van de wereldreiziger tot de diegene die liever op één plek blijft. Of je kiest voor avontuur op een trekkingstocht, cultuur in kleine en grote steden, gewoon wil genieten van even op een andere plek te zijn, of ben je op zoek naar een alternatieve reis. Op de Reismarkt vindt je alle nuttige advies en tips. 

Er zijn lezingen, workshops, inspirerende beeldreportages, panelgesprekken enz. Jongeren onder de 26 kunnen gratis op de Reismarkt binnen.

Er is tegelijk een JongerenReismarkt in de benedenzaal. Hier geven tal van organisaties inlichtingen over reizen, tips, alternatief reizen, ... Meer info op www.reismarkt-brugge.be   

Praktisch

Reismarkt 2018,  Stadshallen Markt, 8000 Brugge. Op zondag 25 februari, van 10.00 - 18.00 u. 

Toegang: 10 euro, maar 8 euro met een kortingsbon, of op vertoon van Wegwijzer-lidkaart.

Jongeren van 26 t/m 31: 5 euro.
Gratis voor jongeren onder de 26.

Meer info op www.reismarkt-brugge.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info