Vakantiebestemmingen Dichtbij Huis

Vakantiebestemmingen Dichtbij Huis

Wil je deze zomer lekker dichtbij huis op vakantie gaan? Er zijn genoeg plekken waar je terecht kunt voor een heerlijk ontspannende vakantie dichtbij huis. Of je nu van de natuur wilt genieten of een bruisende stad wilt bezoeken, alles is mogelijk. Hieronder vind je inspiratie voor vakantiebestemmingen dichtbij huis!

De Ardennen

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Ardennen. De Ardennen zijn een ideale bestemming voor zowel gezinnen als stellen en ouderen. Je kunt hier goed terecht voor een avontuurlijke en sportieve vakantie. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen door de bossen en de valleien. Het is ook mogelijk om een kajak of kano te huren en hiermee over de rivieren te varen. In de Ardennen zijn er ook genoeg dorpjes waar je in restaurants heerlijk kunt genieten van lokale gerechten en gezellige marktjes. Uiteraard zijn er in en rondom de Ardennen genoeg plekken waar je kunt verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiepark veel faciliteiten voor zowel kinderen als de ouders. Een vakantiepark in België kun je eenvoudig en snel online boeken. De Ardennen kun je dus zeker in je achterhoofd houden voor een onvergetelijke vakantie!

Maastricht

Maastricht is ook een goede optie voor als je op zoek bent naar een vakantiebestemming dichtbij huis. De stad heeft een prachtig historisch stadscentrum, met mooie straatjes, oude kerken en gezellige pleinen waaronder het Vrijthof. Als je in Maastricht bent kan een bezoek aan het Bonnefantenmuseum en de Sint-Servaasbasiliek natuurlijk niet ontbreken. Hier kun je je ogen uitkijken naar de mooie architectuur en meer te weten komen over de geschiedenis van de stad. Op vele plekken kun je terecht voor het eten van heerlijke gerechten, zoals in restaurants en eetcafés. Probeer ook zeker de Limburgse vlaai en geniet van een drankje op een van de terrassen langs de rivier de Maas. Er is genoeg te beleven en te proeven in de stad Maastricht!

De Haan

De badplaats De Haan aan de Belgische kust is ook een goede optie voor een onvergetelijke vakantie. Hier kun je terecht voor een relaxte vakantie aan het strand. Ook hier kun je verblijven in een heerlijk vakantiepark met veel faciliteiten. De parken van Center Parcs zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Tijdens warm weer kun je een frisse duik nemen in de zee. Verder kun je ook heerlijke wandelingen maken over het strand en door de duinen. In de plaats zelf kun je natuurlijk ook wat drinken op een van de vele terrasjes.

Een vakantie dichtbij huis hoeft zeker niet saai te zijn. Met de hierboven genoemde bestemmingen kun jij alvast een onvergetelijke vakantie gaan plannen!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info