Vakantiesalon Antwerpen 2020 bezoeken?

Vakantiesalon Antwerpen 2020 bezoeken?

Het Vakantiesalon Antwerpen 2020 vindt plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de hallen van Antwerp Expo. Voortaan met 4 vakantiebeurzen voor de prijs van één. Nog overzichtelijker met duidelijke zoneverdeling van vakanties Verweg bestemmingen en Dichtbij vakanties. Tijdens het  Vakantiesalon Antwerpen vinden nog drie andere beurzen plaats. Met je ticket Vakantiesalon Antwerpen krijg je gratis toegang tot de andere beurzen B&B Days, Let's Camp, Aventuria.  

Voor elke toerist een beurs

Het klinkt wat groots, maar het Vakantiesalon Antwerpen beantwoordt daar degelijk wel aan. Ruim 400 exposanten in de vier hallen van Antwerp Expo, 4 beurzen onder hetzelfde dak. Onder de noemer van Vakantiesalon Antwerpen vind je Dichtbij Vakanties en Verweg Vakanties, Cruiseland en Motorreizen. En eveneens de beurzen B&B Days, Let's Camp en Aventuria. 

Wat, waar op Vakantiesalon Antwerpen 2020

Dichtbij vakanties - hal 1

Alle dichtbij vakanties zijn nu netjes verzameld onder één dak in Hal 1. Homeland biedt plaats aan de toeristische diensten van België en alle vakantieverblijven. Traditioneel is Nederland goed vertegenwoordigd en vind je exposanten die landen voorstellen uit West- en Oost-Europa.

Verweg vakanties - hal 4

De trend om lekker ver weg te reizen zet zich door. Exposanten uit Amerika, Azië, Afrika, Zuid Europa en Scandinavië. Voortaan allemaal samen in Hal 4. Gespecialiseerde tour operators zullen er hun aanbod met plezier en passie presenteren.

Cruiseland - hal 4

Cruisen is in en al lang niet meer enkel maar voor de 'happy few'. Kom gerust een kijkje nemen in Cruiseland waar de aanbieders van cruises je met open armen zullen ontvangen. Of het nu om een riviercruise is, een cruise naar de Noorse Fjorden, naar de Caraïben, de Griekse eilanden, de Middellandse Zee of toch eindelijk eens die cruise op de Nijl.

Motorreizen - hal 2

Wie droomt niet van reizen met de motor, in gezelschap of alleen. De mooiste tours, de meest gezellige hotels waar motors meer dan welkom zijn, wat heb je nodig voor een geslaagde vakantie met de motor, enz. Alle mogelijke info vind je in Motorland.  

B&B Days - hal 2

Je vindt aanbieders van B&B's, van gîtes en charmeverblijven in Hal 2.  Meer dan 50 exposanten zullen je met raad en daad bijstaan om de formule te vinden die bij je past. Uitbaters van B&B's, kleinschalige charmeverblijven, in eigen land of buitenland. Kom ze opzoeken in de nieuwe beurs B&B Days.  

Let's Camp - hal 3

Een beurs die tegelijk met het Vakantiesalon plaatsvindt is Let's Camp. Hier krijg je alles te zien wat nodig is om een tip top kampeervakantie te ervaren. De good old tenten, maar ook de mobilhomes, alle types caravans, kampeerartikelen, ... En uiteraard de campings zelf of het nu die kleinschalige camping is of een 'sterren'camping. 

Aventuria - hal 4

Actief toerisme en avontuur, daar gaat het om op Aventuria. Kom er inspiratie opdoen voor een actieve vakantie individueel, met vrienden of familie. Wandelen, fietsen, een citytrip, mee op safari, ... ? Of zoek je avontuur op het water? Canyoning, duiken, kajakken, surfen, raften, zeilen, ... Laat je deskundig informeren over de mogelijkheden.

Aventuria vindt plaats tegelijk met het Vakantiesalon Antwerpen in Antwerp Expo. Veel info, praktische tips, lezingen, tastbaar outdoor materiaal, ...

 

Vakantiesalon Antwerpen vindt plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020, in Antwerp Expo. Jan van Rijswijcklaan 190, 2020 Antwerpen. Met het ticket van het Vakantiesalon krijg je óók gratis toegang tot Aventuria, B&B Days en Let's Camp. Website: www.vakantiesalon-antwerpen.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info