Verzorging op reis; wat neem je mee?

Verzorging op reis; wat neem je mee?

Wat je aan verzorging op reis mee neemt is natuurlijk persoonlijk en voor iedereen anders. Toch zijn er altijd een paar producten die je vergeet in je toilettas te doen voor vertrek. We gaan je helpen zodat je nooit meer de belangrijke verzorging mee op reis neemt in je reischecklist. Dus, wat neem je mee? Lees er hier meer over!

Onder de douche

Het is afhankelijk van je bestemming, maar het is toch wel zo fijn als je je eigen shampoo, conditioner en douchegel mee neemt. Zeker als je wat langer weggaat, is het gebruiken van je eigen spullen wel zo fijn en kan het dat vertrouwde gevoel van thuis geven. Over het algemeen weet je zelf wat het beste voor je haar werkt, en hier kun je dan ook beter aan vasthouden tijdens je reis. Het zou zonde zijn als je je haarroutine op reis verandert en daardoor problemen met je haar krijgt. Denk ook aan een haarmasker om je haar te herstellen, vooral als je naar een zonnige bestemming gaat.

Lichaamsverzorging

Wanneer je naar een zonnige of juist een koude bestemming gaat, mag je ook zeker je lichaamsverzorging niet vergeten. Denk hierbij aan een after sun of hydraterende body butter om je lichaam te voeden na een dag in de zon. Dit draagt ook bij aan het herstel van je huid. Niet alleen zal het je huid verzorgen, maar het zal ook zorgen dat je je bruine kleurtje langer vasthoudt. Daarnaast is lichaamsverzorging ook belangrijk naar een koudere bestemming, zoals bijvoorbeeld wintersport. Je huid kan hier erg droog van raken en na het douchen goed je huid verzorgen is dan ook belangrijk. Zo voorkom je dat vervelende, trekkende gevoel op je huid.

Gezichtsverzorging

Als laatste mag je ook zeker geen gezichtsverzorging vergeten. Denk hierbij niet alleen aan reiniging, serum, crème en lippenbalsem, maar ook producten zoals zonnebrand is erg belangrijk. Zonnebrand is niet alleen nodig op een zonnige bestemming, maar ook op wintersport mag je deze zeker niet vergeten. Er zijn veel soorten zonnebrand. Let er dus altijd op dat je een goede zonnebrand met een hoge factor kiest en een die geschikt is voor jouw huidtype. Het verzorgen van je gezicht op vakantie is dan ook belangrijk om zowel in de ochtend als de avond te doen. Denk hierbij aan het goed reinigen van je gezicht om alle zonnebrand van je huid af te wassen en in de avond een verzorgende crème voor het herstel van je huid. In de ochtend moet je juist het aanbrengen van zonnebrand weer niet vergeten. Neem je zonnebrand dan ook altijd mee in je tas, want je moet deze elke 2 uur weer opnieuw aanbrengen voor goede bescherming.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info