Wallonië in Vlaanderen, gratis Vakantiesalon

Wallonië in Vlaanderen, gratis Vakantiesalon

In Antwerpen vindt op het Groenplaats tijdens het weekend van vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 de 15de editie plaats van de gratis Vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’. Wie ideetjes wil opdoen om in een weekendje of tijdens een paar dagen Wallonië nog beter te leren kennen, zal zeker zijn gading vinden op deze gratis vakantiebeurs.

Tijdens de vorige editie lokte deze vakantiebeurs 30.000 bezoekers. Nog meer dan andere jaren wil men in Wallonië nog méér Vlamingen overtuigen om naar het Franstalige België af te zakken.

Exposanten

Meer dan 60 exposanten uit de 5 Waalse provincies zetten er hun beste beentje voor. Je vindt er informatie zowel over de bekende klassieke trekpleisters als de meer verborgen plekjes. Medewerkers van heel wat toeristische diensten zullen er met heel veel passie vertellen en je documenteren over hun regio. Wat zijn de beste logeeradresjes? Ook dat kom je te weten. 

Kookdemonstraties

Uiteraard kan je op de beurs ook letterlijk proeven van de geneugten uit Wallonië. Wie graag een streekbiertje degusteert, meeproeft van een lokale specialiteit zal zijn hartje kunnen ophalen. En er zijn kookdemonstraties met lokale Waalse producten.

Gratis wedstrijd

Oh ja, elke bezoeker krijgt de kans aangeboden om mee te doen aan een tombola met mooie toeristische prijzen. Nog een reden meer om naar ‘Wallonië in Vlaanderen’ te komen. 

Praktisch

Wallonië in Vlaanderen 2018, gratis Vakantiesalon, vrijdag 16 maart (14.00 – 18.00u), zaterdag 17 maart (10.00 – 18.00 u) en zondag 18 maart (10.00 – 17.00 u) op de Groenplaats in Antwerpen. Meer info op www.wallonieinvlaanderen.be 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

 • Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  va. € 99 -

  We hebben een ruim aanbod aan promoties in de Ardennen, van 2- tot 4-daagse al dan niet gastronomisch en inclusief entreetickets, of een wellness verblijf in Spa. Ontdek ze nu allemaal. 
 • Auberge d'Alsace Hôtel de France 4* inclusief half pension

  Ardennen (Bouillon) 4 dagen in 4* hotel

  va. € 152 -

  Op 5 minuten stappen van het centrum van Bouillon, ligt Auberge d'Alsace Hôtel de France ****. Inclusief half pension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner).

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info