Wallonië in Vlaanderen, gratis Vakantiesalon

Wallonië in Vlaanderen, gratis Vakantiesalon

In Roeselare vindt op de Grote markt tijdens het weekend van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 de 17de editie plaats van de gratis Vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’. Wie ideetjes wil opdoen om in een weekendje of tijdens een paar dagen Wallonië nog beter te leren kennen, zal zeker zijn gading vinden op deze gratis vakantiebeurs.

Tijdens de vorige editie lokte deze vakantiebeurs 20.000 bezoekers. Nog meer dan andere jaren wil men in Wallonië nog méér Vlamingen overtuigen om naar het Franstalige België af te zakken.

Exposanten

Meer dan 60 exposanten uit de 5 Waalse provincies zetten er hun beste beentje voor. Je vindt er informatie zowel over de bekende klassieke trekpleisters als de meer verborgen plekjes. Medewerkers van heel wat toeristische diensten zullen er met heel veel passie vertellen en je documenteren over hun regio. Wat zijn de beste logeeradresjes? Ook dat kom je te weten. 

Kookdemonstraties

Uiteraard kan je op de beurs ook letterlijk proeven van de geneugten uit Wallonië. Wie graag een streekbiertje degusteert, meeproeft van een lokale specialiteit zal zijn hartje kunnen ophalen. En er zijn kookdemonstraties met lokale Waalse producten.

Gratis wedstrijd

Oh ja, elke bezoeker krijgt de kans aangeboden om mee te doen aan een tombola met mooie toeristische prijzen. Nog een reden meer om naar ‘Wallonië in Vlaanderen’ te komen. 

Praktisch

Wallonië in Vlaanderen 2019, gratis Vakantiesalon, vrijdag 15 maart (14.00 – 18.00u), zaterdag 16 maart (10.00 – 18.00 u) en zondag 17 maart (10.00 – 17.00 u) op de Grote Markt in Roeselare. Meer info op www.wallonieinvlaanderen.be 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

 • 3 dagen Ardennen in B&B met 2x diner

  3 dagen Ardennen in B&B met 2x diner

  va. € 129 -

  Deze B&B La Bonne Auberge is zeer geliefd onder onze klanten, ze krijgt een score van 8,9/10. Vroeg reserveren is dan ook de boodschap. Inclusief ontbijtbuffet en 2x diner 3 gangen.
 • Auberge d'Alsace Hôtel de France 4* inclusief half pension

  Ardennen (Bouillon) 4 dagen in 4* hotel

  va. € 166 -

  Op 5 minuten stappen van het centrum van Bouillon, ligt Auberge d'Alsace Hôtel de France ****. Inclusief half pension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner).

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info