Wallonië in Vlaanderen, gratis Vakantiesalon

Wallonië in Vlaanderen, gratis Vakantiesalon

Vakantiesalon Wallonië in Vlaanderen is uitgesteld

In Brugge was er op het plein 't Zand tijdens het weekend van vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 de 18de editie van de gratis Vakantiebeurs ‘Wallonië in Vlaanderen’. Is nu uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum. Wie ideetjes wil opdoen om in een weekendje of tijdens een paar dagen Wallonië nog beter te leren kennen, zal zeker zijn gading vinden op deze gratis vakantiebeurs.

Tijdens de vorige editie lokte deze vakantiebeurs 20.000 bezoekers. Nog meer dan andere jaren wil men in Wallonië nog méér Vlamingen overtuigen om naar het Franstalige België af te zakken.

Exposanten

Meer dan 50 exposanten uit de 5 Waalse provincies zetten er hun beste beentje voor. Je vindt er informatie zowel over de bekende klassieke trekpleisters als de meer verborgen plekjes. Medewerkers van heel wat toeristische diensten zullen er met heel veel passie vertellen en je documenteren over hun regio. Wat zijn de beste logeeradresjes? Ook dat kom je te weten. 

Ook iets voor lekkerbekken

Uiteraard kan je op de beurs ook letterlijk proeven van de geneugten uit Wallonië. Wie graag een streekbiertje degusteert, meeproeft van een lokale specialiteit zal zijn hartje kunnen ophalen. Je kan zowel proeven als kopen.

Gratis wedstrijd

Oh ja, elke bezoeker krijgt de kans aangeboden om mee te doen aan een tombola met mooie toeristische prijzen. Nog een reden meer om naar ‘Wallonië in Vlaanderen’ te komen. 

Gratis toegang

Wallonië in Vlaanderen 2020, gratis Vakantiesalon, binnenkort een nieuwe datum, op 't Zand in Brugge. Meer info op www.wallonieinvlaanderen.be 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

 • 3 dagen Ardennen in B&B met 2x diner

  3 dagen Ardennen in B&B met 2x diner

  va. € 129 -

  Deze B&B La Bonne Auberge is zeer geliefd onder onze klanten, ze krijgt een score van 8,9/10. Vroeg reserveren is dan ook de boodschap. Inclusief ontbijtbuffet en 2x diner 3 gangen.
 • Auberge d'Alsace Hôtel de France 4* inclusief half pension

  Ardennen (Bouillon) 3 dagen in 4* hotel

  va. € 167 -

  Op 5 minuten stappen van het centrum van Bouillon, ligt Auberge d'Alsace Hôtel de France ****. Inclusief half pension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner). Plus toegang tot het kasteel, het museum en de Archeoscoop.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info