Wandelen met het Groen Wandelboek

Wandelen met het Groen Wandelboek

Het Groen Wandelboek 1 en het Groen Wandelboek 2, zijn de vaste waarden van onze gratis download pdf-gidsen. De redacteurs doorkruisten alle Vlaamse provincies en kwamen terug met een grote voorraad groene wandelwegen die ze verwerkten in luswandelingen. Volledig gratis te downloaden, da’s mooi meegenomen om volop te genieten van de meest aangename wandelgebieden van Vlaanderen. Bossen, heide, meersen, strand, … Idyllische plekjes, stiltegebieden, je komt ze allemaal tegen. 

Groen Wandelboek 1

Er zijn twee wandelboeken online uitgebracht met daarin telkens 22 luswandelingen, in lusvorm  Groen Wandelboek 1 schenkt aandacht aan wandelroutes van de Westhoek tot het Pajotten- en Scheldeland, verdeeld over 200 kilometer wandelwegen. Naast de klassiekers met wandelingen in de Vlaamse Ardennen (Muziekbos, Brakelbos, Geraardsbergen en Ename bos), het Zwin, Beernemse bossen, … is ook aandacht voor minder gekende wandelwegen. Ooit al kennis gemaakt met het uitgestrekte Stropersbos in Stekene? Kende je al de Kalkense meersen? In Diksmuide, Geraardsbergen en Poperinge kan je zelfs én natuur én een korte stadswandeling combineren.

Groen Wandelboek 2

Het Groen Wandelboek 2 focust op wandelingen in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Tervuren met het Warandepark is fantastisch en niet alleen in herfstkleuren. Nationaal Park Hoge Kempen omvat 5700 hectaren natuurgebied: dennenbos, heide, water, meer dan 280 kilometer wandelpaden, … De Voerstreek leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen, da’s bekend. Maar ook in dit wandelboek tref je verrassende wandelwegen in St-Job in ’t Goor, Achelse Kluis, Horst enz. 

Waarom nog wachten, gewoon gratis downloaden, of de printversie laten bezorgen, … plannen in je agenda en wandelschoenen oppoetsen. 

Praktisch

Klik op Groen Wandelboek 1 en op Groen Wandelboek 2 voor een gratis download. Let wel, beide versies kan je gezien de ‘zwaarte’ bij voorkeur bij een WiFi-verbinding downloaden. 

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info