Wat je niet op huwelijksreis mag vergeten

Wat je niet op huwelijksreis mag vergeten

Je weet vast wel hoe je moet inpakken, maar voor je huwelijksreis heb je waarschijnlijk nog niet al te veel geoefend. Het is gemakkelijk om naar gewoonte in te pakken en je koffer vol te steken met strandspullen, gepaste outfits en toiletzakken. Heb je ook gedacht aan wat deze reis zo uniek maakt, en hoe je je daar best op voorbereidt? Lees het hier.

Spelletjes

Ofwel: amusement voor jullie beide. Een pakje kaarten komt altijd van pas, maar misschien hebben jullie andere spelletjes die jullie graag spelen. Het is verleidelijk om een boek of magazine mee te nemen dat jij zelf graag leest, maar jullie huwelijksreis is geen gewone vakantie. Het is een reis waar jullie je huwelijk vieren. Zorg voor de juiste start en probeer actief samen spelletjes te spelen, jullie te amuseren en vooral samen te werken.

Denk dus ook zeker aan geschikt materiaal voor jullie hobby’s. Gaan jullie samen graag muurklimmen, vergeet dan geen krijt en schoenen. Volgen jullie soms salsalessen? De juiste outfit neem je dan ook best mee. Of wandelen jullie graag met z’n tweeën? Neem dan de juiste rugzak mee. Spelletjes bestaan in alle vormen en maten. Zo kan je ook romantische en intieme spelletjes spelen op je huwelijksreis, dus neem je favoriete en meest uitdagende ondergoed, zwemkleding en attributen mee.

Bling en feestoutfits

Je hebt nu een verlovingsring en een trouwring. Beide zijn pronkstukken, zeker als ze komen van speciaalzaken zoals Tiffany & Co. Dus hoe combineer je dat?

Eerst en vooral is het uit den boze om stijlen te mixen, zeker in juwelen. Als je uitmuntend mooie gouden of zilveren sieraden draagt, ga je dat niet combineren met juwelen die meer out-of-the-box zijn en andere materialen gebruikt. Beide stijlen hebben hun eigen charme, maar je combineert ze niet. Denk bijvoorbeeld wél aan een Cartier Love bracelet. Dat past bij het thema van je huwelijksreis, blijft in dezelfde stijl van je juwelen en is door zijn unieke elegantie tijdloos en vlot te combineren met andere sieraden.

Natuurlijk zijn niet enkel je sieraden onvergetelijk voor je huwelijksreis, maar ook een feestelijke outfit is een must. Draag deze voor een leuke avond op restaurant, of voor je duizenden huwelijksreisfoto’s of om je gewoon super in je vel te voelen. En waarom ga je niet samen naar een salsa feest, of gaan feesten tot in de vroege uurtjes op een rooftop bar? Met je prachtige juwelen en outfits, stralen jullie de hele reis!

Vereeuwigen met foto’s

Jij en je partner zullen (hopelijk) één huwelijksreis meemaken, dus zorg dat die vereeuwigd wordt. Koop of leen een fototoestel of videocamera dat kwaliteitsvolle foto’s trekt, en gebruiksvriendelijk is. Zijn jullie van plan in warme oorden te verblijven en te surfen, snorkelen, jetskiën? Neem dan een onderwatercamera mee! Als je een fototoestel meeneemt, geeft dat je ook de ruimte om even je telefoon weg te leggen en helemaal van het moment te genieten.

Als je nog op zoek bent naar een prachtige locatie voor je huwelijksreis, kan je misschien wel de Romantische Rijn bezoeken?

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info