Wat moet je sowieso mee nemen op vakantie?

Wat moet je sowieso mee nemen op vakantie?

Het is zomerseizoen en vakantieseizoen dus we gaan allemaal weer lekker er tussenuit. Ga je ook lekker op rondreis met de wagen? Het is natuurlijk een tijdje geleden sinds we weg konden gaan en misschien weet je niet meer helemaal wat je eigenlijk mee moet hebben. Het is sowieso handig om met een lijstje te beginnen zodat je alvast na gaat denken over wat je nodig hebt.

Zo kun je ook inschatten of je nog het een of ander moet kopen voordat je gaat. Vakantie moet rustgevend zijn en niet stressvol, dus maak je geen zorgen. Wij zetten hier al wat dingen voor je op een rijtje! Zo kun je zo goed mogelijk genieten op je zonvakantie, die heb je ook zeker verdiend.

Bescherming tegen de zon

Vergeet niet de juiste beautyproducten mee te nemen. Je Olaplex producten zullen je haar goed beschermen tegen zon en ook helpen met het herstellen. Het is dus belangrijk ze niet te vergeten! Het is slim om je eigen producten voor je haar mee te nemen. De combinatie van zon en zee kun je haar namelijk ontzettend uitdrogen en droog haar betekent ook beschadigd haar. Hiervoor kun je zorgen dat je beschermende crèmes koopt om ze op je haar te smeren voor de zon.

In de avonden kun je je haar extra verzorgen. Dan blijft je haar supermooi en kun je genieten van de natuurlijke highlights zonder dat je je haar beschadigt! Het is heerlijk om dagen in de zon te zitten, maar je moet jezelf er wel goed tegen beschermen dus vergeet als laatste niet je zonnebril en je hoed om die bescherming te bieden. Hoe mooi is het om niet met koppijn te zitten na een paar dagen omdat je je hoofd niet goed had bedekt en ook de hele dag met je ogen hoeft te knijpen. Het is niet fijn, en ook echt niet goed voor je. Dus heel belangrijk dat je jezelf hier goed in beschermd.

Entertainment voor op het strand

Neem je telefoon mee met een goede speellijst erop. Voordat je gaat kun je een vakantie- afspeellijst samenstellen op je telefoon met allemaal hits die je doen denken aan de zomer. Als je dan een speaker meeneemt kun je de hele vakantie losgaan op alle mooie nummers. Het is zeker fijn ook om in je appartement of huisje te hebben voor het koken en de avonden dat je lekker binnen blijft.

Ook kun je boeken meenemen, zelf als je meestal niet zo een lezer bent. Het is heel erg ideaal om de hele dag in het zonnetje bij het zwembad of het strand te zitten en te kunnen lezen. Als het meestal niet je ding is kun je ook kiezen voor een tijdschrift bijvoorbeeld. Of misschien een stripboek. Je hebt heel veel leuke stripboeken voor volwassenen en dus als je het meestal moeilijk hebt met de concentratie erbij houden kan dit je heel erg helpen. Puzzelboekjes zijn ook altijd leuk of neem gewoon een paar interessant tijdschriften mee, hier kun je altijd wel lekker in bladeren. Voor de kinderen is het altijd handig om reisspelletjes voor in de auto mee te hebben.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info