Zomerperikelen: what's hot this summer?

Zomerperikelen: what's hot this summer?

Van zinderende zonnestralen tot knisperende kampvuren, de zomer brengt heel wat sfeer. Maar het echte brandende vraagstuk van dit seizoen is: "Wat is hot deze zomer?" Pak een ijskoud drankje, trek je zonnebril aan en lees mee terwijl we het hebben over dé trends van badpakken en comfy outfits.

De terugkeer van grote maten

Oversized is in! Wie dacht dat de trend van het badpak stilletjes zou verdwijnen, heeft zich duidelijk vergist. Vrouwen over de hele wereld omarmen hun rondingen en laten zien dat stijl niets te maken heeft met de maat van je kleding, maar met de manier waarop je deze draagt. Van flirterige bloemenprints tot stijlvolle maritieme strepen, een badpak in grote maten krijgt een modern tintje. Voor de dames die deze zomer een duik willen doen in het zwembad zijn er ontelbare trendy en flatterende ontwerpen om uit te kiezen. Klaar om de diva in jezelf te onthullen? Ga dan voor een badpak met een opvallende print of een chique eenkleurige look.

Hotter dan hot: het zwempak

Hoewel bikini's en tankini's nog steeds populair zijn, hebben de badpakken al even een gedurfde comeback gemaakt. Wie zegt dat functionaliteit en fashion niet samengaan? De badpakken van dit seizoen bieden niet alleen comfort, maar ook een vleugje glamour! Het verhaal van de zomer van 2023 zou niet compleet zijn zonder de explosie van kleurrijke, speelse en unieke zwempak dames. En nee, we hebben het niet over de eentonige en saaie stijlen uit je grootmoeders tijdperk. Deze zomer staat in het teken van gedurfde kleuren, gedetailleerde prints en unieke snitten. Ja, een opvallend zwempak voor dames, dat is wat je moet hebben! Ze zijn er in alle vormen en maten, dus of je nu een ontspannen dagje op het strand plant of de golven trotseert, er is een ideaal zwempak dat op jou staat te wachten.

De zomer van comfort

Comfort is het nieuwe zwart! Van luchtige linnen outfits tot teenslippers en sandalen, alles draait deze zomer om comfort. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu zweten in stijve, oncomfortabele kleding wanneer de zon op je hoofd staat te branden?

Trek dus je favoriete zomerjurk aan, combineer deze met een paar comfortabele sandalen en laat die zon maar komen. Oh, en vergeet niet om je favoriete badpak mee te nemen voor die onvermijdelijke duik in het koele water!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info