Reviews & beoordelingen: Rondreis Bretagne compleet 9 dagen (24)

Ontdek de prachtige kusten van Bretagne, de natuurfenomenen en unieke kerkdomeinen

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Liliane Verslype 26 juli 2018

Super content. Zullen de reisgids zeker gebruiken in september

Chris Paulussen 19 februari 2018

Wij hebben vorige week rondgetoerd in de regio met onze mobilhome. De prachtige kust rond Le Havre is een topper.

Anneke 25 januari 2018

Zeer interessant qua gegevens. Zullen er zeker gebruik van maken tijdens onze uitstap later op het jaar . Bedankt

Peter 24 januari 2018

Reisverslag ziet er weer prima en verzorgd uit, we gaan in het voorjaar deze route doen. We hebben al vaker prima rondreizen en stedentrips gemaakt met de reisgidsen van Euroreizen. Gaat met deze ook zeker lukken.

willy Somers 22 januari 2018

Interessant qua traject en gegevens. Overweeg Bretagnereis. Op zoek naar datum.

Ben Kusters 22 januari 2018

Wij reizen vaak met auto naar diverse regio's in Frankrijk. Jullie reisgidsen zijn een waardevolle basis om een regio te leren kennen. Bedankt! Ben

van aerde 22 januari 2018

fantastisch, zal het zeker gebruiken wanneer we deze trip doen

linda Van Acker-Clincke 21 januari 2018

Vorig jaar in juni 2017 maakte ik een rondrit naar Bretagne.Vertrokken via de tuinen van Monet.. naar Trouville. 1x geslapen in Western- lekkere zeevruchtenschotel gegeten in kustrestaurant en zonsondergang beleefd! Van daar naar Bénodet... supertijd beleefd.. heerlijk hotel met Bretoense pannenkoeken... lekker restaurant met streekprodukten - machtige natuur; Concarnau bezocht.. typische koekjesfabriek gevonden en koekjes gekocht. Dan naar Villedieu-les -poêles... van de kalmte in de drukte... klein stadje de moeite om te ontdekken - fijne wandelingen en mijn hotel had een subliem restaurant. Alles gevonden op jullie site.... onvergetelijke reis! 1 min punt ook dan maakte ik gebruik van jullie cheque... moeilijk moeilijk - de uitbaters passen het altijd aan, waardoor dat ze de formule niet volgen zoals voorop gesteld. Mooie foto's als herinnering; Dit jaar ga ik terug - Ik ben daar een stukje van mijn hart verloren. In 2014 deden mijn dochter en ik ook reeds de Franse kust tot in de Côte D'Armor/ Plougmac'nag ( Schrijfwijze?) Jullie reisgidsen zijn daarbij een ongelofelijke ondersteuning.

stefaan Verschuere 20 januari 2018

Wij gaan in juni. Ziet er veelbelovend uit !

marjke loncke 19 januari 2018

gaan deze zomer met de camper op reis en we zullen van de reis tips zeker gebruik maken

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info