Reviews & beoordelingen: Rondreis Bretagne compleet 9 dagen (27)

Ontdek de prachtige kusten van Bretagne, de natuurfenomenen en unieke kerkdomeinen

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Marco 18 april 2019

Heel goede service zo' n gids, heb niet de volledige reis geboekt maar met de tips zelf een rondreis gemaakt.

Carla 4 april 2019

Zeer praktische gids die veel informatie bevat. Super!

w 2 februari 2019

Uitstekende gids bedankt vrgr

Liliane Verslype 26 juli 2018

Super content. Zullen de reisgids zeker gebruiken in september

Chris Paulussen 19 februari 2018

Wij hebben vorige week rondgetoerd in de regio met onze mobilhome. De prachtige kust rond Le Havre is een topper.

Anneke 25 januari 2018

Zeer interessant qua gegevens. Zullen er zeker gebruik van maken tijdens onze uitstap later op het jaar . Bedankt

Peter 24 januari 2018

Reisverslag ziet er weer prima en verzorgd uit, we gaan in het voorjaar deze route doen. We hebben al vaker prima rondreizen en stedentrips gemaakt met de reisgidsen van Euroreizen. Gaat met deze ook zeker lukken.

willy Somers 22 januari 2018

Interessant qua traject en gegevens. Overweeg Bretagnereis. Op zoek naar datum.

Ben Kusters 22 januari 2018

Wij reizen vaak met auto naar diverse regio's in Frankrijk. Jullie reisgidsen zijn een waardevolle basis om een regio te leren kennen. Bedankt! Ben

van aerde 22 januari 2018

fantastisch, zal het zeker gebruiken wanneer we deze trip doen

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info