Reviews & beoordelingen: Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen (8)

Verblijf in hotels 2* en 3* in deze 8-daagse rondreis Normandië

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Christel 17 augustus 2022

De reisgids van Normandië is super, gedetailleerd en gemakkelijk in gebruik, je mist niets. Hij is dus net zoals al jullie andere reisgidsen. Daarom raad ik mijn vriendenkring steeds aan jullie site te consulteren. GewOon geweldig.

Ellen 20 mei 2022

Een mooie, duidelijk gestructureerde gids die ons geholpen heeft om dit mooi stukje Frankrijk te ontdekken. Voor elk wat wils: de steden, de stranden, de musea... De info over de landingsstranden was heel interessant. Alleen het stuk over 'le chaos' vond ik te summier. We hebben deze plaats dan ook niet gevonden.

Carla Kriek 26 januari 2022

ik ga de gids komende zomer gebruiken, dus ik kan er nu nog niet goed een review over geven. Maar er staan hele bruikbare tips in.

Toorré Walter 24 januari 2022

Een belangrijke gids om Normandie op zijn mooist te ontekken ,ook voor de mensen die interesse hebben in de geschiedenis van de D-day

Marcel 11 september 2020

Geeft goede info over de belangrijkste te bezoeken plaatsen.

Vyviane Huysman 4 juni 2019

We zullen onze rondrit door Normandie volledig afstemmen op jullie gids. Het stadsplan van Rouen is zeer welkom!Heel veel van jullie wandelvoorstellen hebben we al gevolgd.Telkens meer dan Ok

Henk La Grouw 30 maart 2019

Voor ons is hij fantastisch omdat alle plekken waar we naar toe gaan worden beschreven. Wij zijn nog nooit in die omgeving geweest dus het zal ons zeker helpen.

Erwin Vanhecke 22 september 2018

Niet volledig gevolgd maar zeker de moeite om te gebruiken als leidraad. Zal hem in de toekomst zeker nog raadplegen

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info