Reviews & beoordelingen: 'Provence in essentie': 8-daagse complete rondreis met extra's (31)

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' inclusief ontbijtbuffet

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Dominique Loontjens 9 april 2018

Zeer interessante reisgids. We gaan dít traject zeker volgen in mei

wouters luc 18 februari 2018

zeker aan te raden route om te volgen en te beleven,perfect uitgelegd en met prachtige foto's je bent precies al onderweg wanneer je de route van in je luie zetel zit te lezen. zeker en vast eens rustig doornemen als je van het echte franse leven wilt genieten

Degrave Daniël 24 december 2017

Is een aan te raden mooie rondreis met een zeer mooie natuur en verrukkelijke mooie dorpjes ,ik heb reeds een groot deel gedaan en is prima Bedankt

Hans Ghijs 14 december 2017

Terug een mooie uitstap die we toevoegen aan ons programma voor 2018. Dit daar we woonachtig zijn in het centrum van Portugal, dus niet in België. Met vriendelijke groeten. Hans & Lucy.

rudy 13 december 2017

met deze gids wordt een vakantieplannen in de Provence een stuk gemakkelijker. Het is een mooie kapstok om rond deze insteek verder te werken.

Monique 13 december 2017

Bekijk de reisgids steeds als voorbereiding op onze volgende reis en ben steeds verrast van de mooie routes die jullie aanbieden .De stadswandelroutes volgen we steeds van A tot Z en ze brengen ons dikwijls op plaatsjes en straten die wij anders misschien niet zouden vinden.Dikke proficiat

Pierre de Lange 12 december 2017

mooie routereis

colpaert frans 12 december 2017

mooi voorstel - opeenvolging van top locaties zal overwegen in voorjaar 2018 dank

Bram Schouwenaar 30 april 2017

We zijn met de camper onderweg in Zuid Frankrijk en gaan zeer binnenkort (een deel) van deze route rijden. Van wat ik er tot nu toe over gelezen heb, ziet er heel goed uit. En nu maar hopen dat we dat straks ook kunnen zeggen als we de route gereden hebben.

Dirk 21 februari 2017

Ik ben reeds meerdere malen in de Provence op vakantie geweest... Altijd op Camping. Ik heb er mooie dingen bezocht en ontdekt, maar heb zeker nog niet alles gezien. Mooie brochure... met goede tips.

Pagina: 1234

Andere reizigers boekten ook ...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info