Download de gratis reisgids Elzas-Vogezen

Unieke reisgids met 4 wandelroutes en 2 autoroutes

Met de reisgids Elzas-Vogezen ontdek je zowel de hoogtepunten en bezienswaardigheden als minder bekende plekjes van Elzas-Vogezen in Frankrijk. Je reist tijdens jouw vakantie Elzas-Vogezen met onze autoroute langs de hoogtepunten, de wijnroute en de hoogste bergtoppen. Je verkent charmante dorpjes met vakwerkhuizen, je rijdt langs wijngaarden en kastelen. Lees meer

Een gratis pdf-gids met 50 bladzijden informatie, tips en kaarten over de Elzas en Vogezen
Reisgids Elzas-Vogezen
Download de gratis reisgids Elzas-Vogezen
  • Wandel door Straatsburg, Colmar en Sélestat
  • Ook een autoroute in de twee natuurgebieden
  • Bezoek de mooiste plaatsjes langs de wijnroute
  • Ontdek bekende en minder bekende plekjes
  • Start of eindig met Metz en onze wandelroute
  • Lees veel tips over de Elzasser wijnen
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Gratis bij reservatie van een weekendje.

Foto's: Dreamstime.com

Bezienswaardigheden Elzas-Vogezen

Tijdens jouw vakantie Elzas-Vogezen moet je absoluut Mont Sainte Odile bezoeken. Dit bedevaartsoord in Elzas-Vogezen biedt jou heel wat wandelmogelijkheden. Deze bezienswaardigheid kijkt hoog over de laagvlakte van Elzas-Vogezen uit. Leer ook alles over ooievaars in het park Centre de Réintroduction of over vlinders in vlindertuin Jardins des Papillons. Vergeet niet de lokale gastronomie te checken die onder andere bekend staat door gerechten als Choucroute, Baeckeoffe, Kougelhopf en Munsterkaas. Dat betekent lekker smullen in jouw vakantie! Ga je zonder kinderen op vakantie? Sluit de vakantie dan op en top af met de wijnroute langs de vele rustieke dorpjes. In de gratis reisgids Elzas-Vogezen lees je uitgebreid over de routes langs deze hoogtepunten.

Reisgids Elzas-Vogezen

De reisgids Elzas-Vogezen bevat eveneens een autoroute door het natuurpark van de Noordelijke Vogezen. Je ontdekt er hoe bewoning, nijverheid en natuur samen in harmonie leven. Het is er heerlijk genieten op een nog kortere afstand van thuis.

Reviews en beoordelingen Reisgids Elzas-Vogezen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gratis Reisgids Elzas - Vogezen? Plaats je beoordeling

Tour

29 september 2017

De reisgids Elzas-Vogezen heeft mij uitermate geholpen bij de uitwerking van mijn reisplan voor het voorjaar 2018. Ik heb in de gids verschillende plekjes ontdekt waarvan ik in eerste instantie het bestaan niet kende. De voorgeschreven reisroute is ook aan te bevelen.

Tour

28 september 2017

Ik stuurde al een mail ivm de inhoud over "Laon". De "Poma 2000" waarover je nog schrijft is al meer dan een jaar buiten gebruik

Tour

26 september 2017

De reisgids Elzas heeft een hele goede beschrijving van de stad Selestat. Proficiat. Echter de bibliotheek van de humanisten is nog niet klaar zoals ik heb kunnen vast stellen. Vermoedelijke einddatum en opening zal pas in 2019 zijn.

Tour

25 september 2017

Ik ben zeer tevreden over alle reisgidsen die ik van jullie reeds ontvangen heb. Ze zijn opgeslagen en zullen zeker op een keer van pas komen. Bedankt.

Tour

21 september 2017

top en bedankt voor de informatie!

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info