Download de gratis reisgids Elzas-Vogezen

Unieke reisgids met 4 wandelroutes en 2 autoroutes

Met de reisgids Elzas-Vogezen ontdek je zowel de hoogtepunten en bezienswaardigheden als minder bekende plekjes van Elzas-Vogezen in Frankrijk. Je reist tijdens jouw vakantie Elzas-Vogezen met onze autoroute langs de hoogtepunten, de wijnroute en de hoogste bergtoppen. Je verkent charmante dorpjes met vakwerkhuizen, je rijdt langs wijngaarden en kastelen. Lees meer

Een gratis pdf-gids met 50 bladzijden informatie, tips en kaarten over de Elzas en Vogezen
Reisgids Elzas-Vogezen
Download de gratis reisgids Elzas-Vogezen
  • Wandel door Straatsburg, Colmar en Sélestat
  • Ook een autoroute in de twee natuurgebieden
  • Bezoek de mooiste plaatsjes langs de wijnroute
  • Ontdek bekende en minder bekende plekjes
  • Start of eindig met Metz en onze wandelroute
  • Lees veel tips over de Elzasser wijnen
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Gratis bij reservatie van een weekendje.

Foto's: Dreamstime.com

Bezienswaardigheden Elzas-Vogezen

Tijdens jouw vakantie Elzas-Vogezen moet je absoluut Mont Sainte Odile bezoeken. Dit bedevaartsoord in Elzas-Vogezen biedt jou heel wat wandelmogelijkheden. Deze bezienswaardigheid kijkt hoog over de laagvlakte van Elzas-Vogezen uit. Leer ook alles over ooievaars in het park Centre de Réintroduction of over vlinders in vlindertuin Jardins des Papillons. Vergeet niet de lokale gastronomie te checken die onder andere bekend staat door gerechten als Choucroute, Baeckeoffe, Kougelhopf en Munsterkaas. Dat betekent lekker smullen in jouw vakantie! Ga je zonder kinderen op vakantie? Sluit de vakantie dan op en top af met de wijnroute langs de vele rustieke dorpjes. In de gratis reisgids Elzas-Vogezen lees je uitgebreid over de routes langs deze hoogtepunten.

Reisgids Elzas-Vogezen

De reisgids Elzas-Vogezen bevat eveneens een autoroute door het natuurpark van de Noordelijke Vogezen. Je ontdekt er hoe bewoning, nijverheid en natuur samen in harmonie leven. Het is er heerlijk genieten op een nog kortere afstand van thuis.

Reviews en beoordelingen Reisgids Elzas-Vogezen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gratis Reisgids Elzas - Vogezen? Plaats je beoordeling

Tour

16 augustus 2017

Mooi uitgewerkte gids, die zeer nuttig was bij onze reis naar de ELZAS. Bedankt.

Tour

15 augustus 2017

Uw reisgidsen zijn de naam reisgids waard. Mooie plaatsen die anders onontdekt blijven worden nu uitgebreid in de verf gezet en geven een vakantieverblijf meer inhoud. Vriendelijke groeten

Tour

10 augustus 2017

zeer duidelijke gids de voornaamste zaken worden vermeld

Tour

22 juli 2017

Heel interessante ideetjes gehaald uit jullie reisgids!

Tour

18 juli 2017

We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van jullie reisgids om verschillende stadjes in de Elzas te bezoeken. We bezochten ook Naturoparc in Hunawihr, waar een kweekprogramma voor ooievaars en otters is opgezet, een aanrader. Bezoek duurt iets meer dan 3 uur als je alles goed gezien wil hebben. En verder bezochten we Montagne des Singes in Kintzheim. Interessant om de goed nagebootste habitat van berberaapjes eens te bekijken, het bezoek duurt maar een goed uur.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info