Abonneren op deze Promoties RSS feed

Weekendje Lorraine: Vosges

Weekendje Lorraine: Vosges

Hoge Vogezen

De Vogezen is een departement en ook de naam van een gebergte. De Hoge Vogezen ligt op de rand met de Elzas en heeft een uitzonderlijk natuurgebied. Het is reeds lang een toeristische topper met als verblijfscentrum Gerardmer. Het is een plaats waar de toerist zich absoluut niet kan vervelen. Er zijn actieve vakanties en bezienswaardigheden dat zelfs een lang verblijf kort kan doen aanvoelen.

We geven een beperkt overzicht van de mogelijkheden. We verwijzen ook graag door naar de rubriek 'natuurgebieden' en 'actieve vakanties' die zich voor een groot deel in deze regio afspelen. Op je heenreis moet je toch eerst van de gelegenheid gebruik maken om Baccarat te bezoeken.

Reviews - beoordelingen

Promoties Lorraine

4 dagen Lorraine in bijzonder 3* hotel: 149€ pp
4 dagen Lorraine in bijzonder 3* hotel: 149€ pp
Verblijf in Hotel Abbaye des Prémontrés***, gelegen tussen Metz en Nancy in Pont-à-Mousson » 3 overnachtingen met ontbijtbuffet » gratis afgesloten parking » logies in de nieuwe zijvleugel (Résidence) » alle kamers met gratis WiFi » hoge klantenbeoordeling: 8,5/10

Toon promotie Lorraine 

Gratis reisgids Lorraine

lorraine.jpgOnze reisgids (31 blz.) omvat een autoroute in Lorraine, een autoroute Slag van Verdun en drie stadswandelroutes: Metz, Nancy en Verdun. Alles gratis te downloaden.

Download nu reisgids Lorraine

Reisverzekeringen

Goed verzekerd op reis.
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen