Citytrip New York: ontdek dé bezienswaardigheden

Lees onze tips over attracties, musea, theaters, parken ...

New York is een zinderende stad, die dag en nacht leeft, die dag en nacht aandacht verdient. Je zal tijdens je citytrip New York merken dat sommige aspecten van de stad pas bij nacht zichtbaar worden, andere lopen gewoon dag en nacht door. Er is zoveel te beleven dat kiezen moeilijk is. Binnen handbereik liggen zowel de herinnering aan de belangrijkste gebeurtenis uit de recente Amerikaanse geschiedenis, Ground Zero, als ook enkele van ’s werelds belangrijkste musea en theaters en zoveel meer.  Lees meer

  • Maak kennis met New York met onze tips
  • Laat je leiden voor keuze uit zo'n ruim aanbod
  • Tip: bezoek New York thematisch
  • Wandel door de vele groene parken

Gratis reisgids New York?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

New York heeft zoveel te bieden, op de meest uiteenlopende terreinen dat er keuzes moeten gemaakt worden. In deze citygids vind je onze –uitgebreide- selectie. Om een bezoek aan deze zinderende stad zo prettig mogelijk te laten verlopen, kiezen we niet voor de klassieke geografische aanpak met een onderverdeling in stadswijken, maar voor een thematische (bezienswaardigheden, musea, shopping, theaters, restaurants, ...). We vermelden tussen haakjes ook de stadswijken, zodat je tegelijkertijd thematisch kunt kiezen en geografisch plannen.

New York is zo uitgestrekt en heeft zoveel te beiden dat je op enkele dagen niet alle stadswijken aan kan doen. Enkele boeiende stadswijken bleven daarom helaas buiten het bestek van dit beknopte citytrip dossier: Chinatown, Greenwich Village, Little Italy, … Het financiële district bleef eveneens buiten beschouwing.

Reviews en beoordelingen citytrip New York

Heb je zelf tips of opmerkingen over New York? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info