Ontdek Rajasthan in India: 16-daagse rondreis

Je reist van Delhi tot Sarnath en komt o.m. in Jodhpur, Udaipur, Bundi, Pushkar, Jaipur, Agra en Varanasi.

Je droomt al langer van een rondreis in India, maar weet niet goed hoe je dat zou moeten aanpakken? Je spaarde al een hele tijd voor deze droomreis? Je wil nog méér in de ban geraken van de betoverende schoonheid die in India op je ligt te wachten? Download dan zeker onze reisgids met daarin een allesomvattende rondreis door Rajasthan, één van de meest bezienswaardige deelstaten van India. Je start in de bruisende hoofdstad Delhi, waar we niet alleen de meest bekende bezienswaardigheden bezoeken, maar ook tijd maken voor enkele bijzondere, minder bekende plekjes. Daarna reis je in zoveel dagen je wil door de deelstaat Rajasthan of kies voor onze suggesties van uitgewerkte dagen, kant en klaar gemaakt na een verkenning ter plaatse. Lees meer

Stel je droomreis niet langer uit. Download nu onze reisgids Rajasthan en begin te dromen van het moment dat je er zelf rondloopt.
  • Ontdek een stukje paradijselijk India 
  • Verken het betoverende Rajasthan 
  • Verruim je kennis over geschiedenis, cultuurschatten, ...  
  • Maak een boottocht op de Ganges in één van de oudste steden ter wereld
  • Geniet van de bonte kleuren van India en het lekkere eten
  • Onze reisgids helpt je bij de voorbereiding

Gratis reisgids India?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Een duidelijk overzicht van hoe je door Rajasthan kan reizen. Wat je onderweg zéker moet gezien hebben, afhankelijk van jouw tijd en interesse. We dringen niks op. We bieden voorstellen, netjes verpakt als een handige rondreis met suggesties, opties en een duidelijke structuur. En tal van handige weetjes en andere tips.   

Magisch Rajasthan

Verken prachtige paleizencomplexen van de Maharadja's. Geniet van de zonsondergang op een zandduin midden in de woestijn. Ruik de geuren en bewonder de kleuren van bruisend India. 

Agra, waar de Taj Mahal staat

In Agra staat de Taj Mahal, allicht het bekendste monument  van India. We geven praktische tips voor een bezoek. Agra was gedurende lange periodes de hoofdstad van het Mogolrijk in afwisseling met Delhi. We bezoeken er ook het Rode Fort, nog een andere graftombe en een tuinencomplex.  

Varanasi, spirituele hoofdstad

Binnen het Hindoeïsme en het Jaïnisme gelden er 7 heilige steden. Varanasi is daar 1 van. Het is een drukke smeltkroes van tempels, ghats, tuktuks, koeien, en 'loeiend' verkeer.

Algemene info

Je kan niet naar India zonder enige kennis van de rijke geschiedenis van het onmetelijke land. Wij stellen ze je in een notendop aan je voor. Hoe zit dat precies met die moesson en dat klimaat? Misschien heb je wel zin om een festival of evenement mee te maken wanneer je daar bent? Lees onze voorstellen. Of heb je zin om als voorbereiding ook al een Bollywood-film bekijken?  Ook hier geven we enkele tips.  De rijke Indische keuken zal je misschien al een beetje kennen. Maar hoe houd je het ter plaatse veilig om niet het slachtoffer te worden van de beruchte "Delhi belly"?

Handige reistips

We bieden tips over gsm-gebruik en internet aan. Over dresscode, over de bekende transportmiddelen (tuktuks,  maar hoe kan ik me er nog verplaatsen?). Is het er veilig voor (alleenreizende) vrouwen? Je merkt, we hebben aan véél gedacht om van jouw reis naar India een onvergetelijke ervaring te maken. Download nu gratis een voorsmaakje, of koop de volledige gids voor 10 euro!

Reviews en beoordelingen vakantie India

Heb je zelf tips of opmerkingen over India? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info