Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Salzburg (18)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Salzburg van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Salzburg? Plaats je beoordeling

Kris 6 oktober 2019

Top !!!!

Roger Vanspauwen 27 september 2019

Perfecte stadswandeling om de top 10 bezienswaardigheden van Salzburg te bezoeken, zeker als je maar een dag de stad kunt bezoeken.

mieke van den heuvel 23 augustus 2019

Mooie stadswandeling om op korte tijd de stad te verkennen, kwam goed van pas omdat we er maar één dag verbleven. Mooie stad, maar af te raden op een weekenddag in het hoogseizoen omwille van de extreme drukte.

Peter Koning 3 augustus 2019

Ben pas abonnee op jullie site van stadswandeling Salzburg heb hem al goed bekeken heb nu al veel informatie uit gehaald voor de vakantie die straks gaan vieren in Oostenrijk bij Salzburgin de buurt.

look 31 juli 2019

De wandeling laat mooi de highlights van Salzburg zien. een aanrader voor een dagje Salzburg.

Benni Drenth 3 juli 2019

We hebben met veel plezier de route door Salzburg gelopen. Je komt op plekken waar je normaal nooit zou komen. Ook de extra info bijbedoelingen bezienswaardigheden was zeer nuttig. Wij gaan volgend jaar zeker Salzburg weer aan doen.

linda van utterbeeck 30 mei 2019

Aangevuld met details was het een goede hulp bij onze tour door de stad

johan clinckspoor 5 april 2019

wordt dit jaar in juni nog gebruikt , zal zoals steeds een nuttige lijddraad zijn voor het stadsbezoek

Aerts Frans 2 december 2018

Net wat ik nodig heb. Stadswandeling door het oude stadsgedeelte van Salzburg. Ga er heen in juli volgend jaar.

Linda 1 december 2018

Ziet er weeral zeer nuttig uit. Proberen we later dit jaar normaal nig uit !

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info