Inspiratiegids Thailand: inspiratie voor een rondreis

Download de gratis reisgids Thailand en laat je inspireren voor een rondreis Thailand

Onze reisgids Thailand noemen we een 'inspiratiegids' omdat je informatie krijgt over geheel Thailand en het land goed leert kennen. Na het lezen van deze gids weet je wat je mag verwachten van de drie delen van dit land. In het iets frissere noorden rondreizen, een citytrip maken in Bangkok en op uitstap gaan zoals naar de brug over de River Kwai. Lees meer

Op uitstap gaan naar de brug over de River Kwai.
Inspiratiegids Thailand
Inspiratiegids Thailand: inspiratie voor een rondreis
  • Ontdek de 3 delen van Thailand
  • Rust uit op het strand 
  • Bezoek verschillende eilanden
  • Lees praktische info in de reisgids
Gratis inspiratiegids downloaden
Foto's: Fotolia.com, iStockphoto.com

Je trekt daarna naar het zuiden van Thailand met een overzicht van de eilanden, toeristische en ook waar minder toeristen aanwezig zijn. Dus ervaar ook een heel rijke bron aan inspiratie voor een strandvakantie in Thailand. En wie een actieve reis in Zuid-Thailand wil maken kan in deze reisgids een voorstel lezen voor 'eilandhoppen'. We eindigen tenslotte met veel praktische informatie.

Reviews en beoordelingen Inspiratiegids Thailand

Heb je zelf tips of opmerkingen over Insipiratiegids Thailand: boordevol inspiratie? Plaats je beoordeling

Mathias28 februari 2022

Zeer goede en beknopte reisgids. Ideaal om je reis voor te bereiden.

Ria Coenen6 augustus 2019

Schitterende brochure met heel wat goed bruikbare tips. De brochure gaat zeker nog veel gebruikt worden door ons gezelschap vanaf heden tot aan ons vertrek in februari 2020.

francis de smet16 juli 2019

ik heb tesamen met mijn vriend michel,die tijdelijk in thailand verblijft maar momenteel in belgie is, uw gids besproken en wij vinden deze compact en zeer omvattend. Misschien plaatselijke bed en breadfast bij de inwoners proberen meer te propageren....zodat zij ook een centje kunnen verdienen. de Thai zijn zeer gastvrij en dankbaar als zij iets bij kunnen verdienen op een eerlijke manier. SUCCES.fds.

Quadu Marina12 juli 2019

Informatie is beslissend geweest voor onze reservatie & ja wij reizen binnenkort voor 1ste keer naar Thailand ! bedankt voor nuttige info - zullen deze ook meenemen om geen tips te moeten missen.

Sonja22 juni 2018

Beknopte maar fijne tips over Thailand.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info