Reviews & beoordelingen: Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijt (8)

Cléry-Château d'Hesdin l'Abbé inclusief ontbijt

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Ingrid Austen 21 maart 2018

De Opalen Kust een gouden greep. Met de gids bij de hand reis je door dit mooie land

Rogier 2 augustus 2017

zeer nuttig voor een geslaagde trip

Guido Blomme 30 juli 2017

Prachtig verblijf! Iedereen aan te raden en niet zo ver van bij ons. Een aanrader!

Dirk De Wispelaere 8 november 2016

Zeer OK, beknopt en to the point. Geen onnodige info. Zo hebben wij het graag.

Carl Vuylsteke 27 november 2015

Ons heerlijke verblijf in het prachtige Najeti Hotel Chateau Cléry in Hesdin L'Abbé is iets waar we met een warme glimlach naar terug blikken! Het authentiek karakter van het kasteel met haar mooi uitzicht op de grote tuin geeft iets extra's... het uitgebreid ontbijt (in de orangerie van het hotel), het diner en de aangeraden wijn waren top! Gewoon om je duimen af te likken... Een vriendelijke ontvangst door sympathieke mensen. We verbleven in kamer 104 (rustig en met regendouche, niet in de cottage) en uitzicht op de tuin in herfstkleuren.. super! Dit hotel is zeker goed gelegen om Montreuil-sur-Mer (citadel), Boulogne-sur-Mer, het gezellige Saint-Valéry-sur-Somme (er is daar een stoomtrein) te bezoeken. Ook in Les Dunes Du Mont Saint Frieux kan je op op het strand eens goed uitwaaien en genieten van de mosselbanken bij eb (rond 12u30 oogst men). Kortweg: het was intens genieten!

Tony Giraldo 14 november 2015

Mooi hotel in rustige buurt, met prima service. Centraal gelegen om de Côte d'Opale te verkennen.

nancy 13 november 2015

schitterend verblijf om er een paar dagen tussenuit te trekken. Mooi verblijf, reisgids bracht ons naar mooie plaatsen. Eten in restaurant van chateau Cléry was lekker, zeer verzorgd. Vriendelijk personeel.

Beke Hilde 11 november 2015

De tips van de reisgids van Euroreizen waren supergoed. We hebben ons volledig laten leiden volgens de opgegeven route en dat is ons heel goed bevallen! Dit was superhandig en vooral als je weinig tijd hebt gehad om die reis voor te bereiden. Het was intens genieten van al het mooie: de pracht van de Opaalkust en haar duinen, de pittoreske dorpjes en gezellige restaurantjes. Kortweg heerlijk om te bezoeken! We komen zeker nog eens terug!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info