Antwerp City Card online kopen

Antwerp City Card online kopen

Een citytrip in Antwerpen? Maak je uitstap naar Antwerpen nog boeiender maar vooral ook voordeliger met het aanschaffen van de Antwerp City Card. Een karrevracht voordelen zitten netjes verpakt in de Antwerp City Card. Aan jou om ze te weten uitpakken.

Even voorstellen

Antwerp City Card is een handige, voordelige kortingskaart om je bezoek aan Antwerpen nog aangenamer (lees: goedkoper) te maken. Je hebt gratis toegang óf een mooie korting voor de toppers onder de bezienswaardigheden in Antwerpen: musea, kerken, attracties. 

Je maakt eenvoudig de keuze voor de duurtijd. De tijdklok begint te lopen vanaf het eerste gebruik. Voor 24 uur geldigheid betaal je 27 euro. Voor 48 uur (35 euro) en voor de volle 72 uur (40 euro) (prijzen 2019). 

Bespaar en nog meer voordelen?

Gratis toegang. Dat klinkt meestal goed. Vaak kan je dan slechts enkele musea gratis binnen, maar in Antwerpen kan het niet op. Je krijgt met de Antwerp City Card gratis toegang of alvast een korting voor álle belangrijkste musea en bezienswaardigheden: het Rubenshuis, het MAS (Museum aan de Stroom), het Red Star Line Museum, Museum Plantin-Moretus, M HKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), enz...  Maar ook voor de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Sint-Jacobskerk, de stadsbrouwerij De Koninck e.a. 

Kortingen zijn er onder meer voor De ZOO Antwerpen, De Ruien, … Het volledige lijstje vind je op de website www.visitantwerpen.be

Wat nog meer?

Met de Antwerp City Card maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer, bussen en trams van De Lijn. Je Antwerp City Card geldt als vervoerbewijs.
Bovenop de kortingen en/of gratis toegang nog een rist cadeautjes: een stadsplan, een Visit Antwerp Guide, voucherboekje met kortingbonnen voor winkels, bezienswaardigheden, attracties, ook geldig na je bezoek aan de stad (geldigheidsdatum op de Antwerp City Card). Zo begint je volgende trip naar Antwerpen sowieso al met enkele voordelen.
Kortingen voor de Antwerp Diamond Bus, de hopNstop Citytour, voor huurfietsen bij verschillende uitleendiensten. Bekijk de volledige lijst op www.visitantwerpen.be    

Praktisch

Antwerp City Card, bestellen online, volg deze link
Offline te koop in het bezoekerscentrum op de Grote Markt 13 en het Centraal Station en in het FOMU.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info