Champagnewandeling in De Panne

Champagnewandeling in De Panne

In De Panne kan je op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 deelnemen aan een wandelevenement ‘Champagne, in de duinen en op het strand!’. Het wordt dit jaar de vierde editie die Toerisme De Panne aanbiedt. Hoewel het idee dezelfde blijft, wandelen én tegelijk genieten van een met champagne begeleid eetfestijn, is toch gesleuteld aan de formule. Voor het eerst kan je een gans weekend in de duinen van De Panne de champagnewandeling stappen.

Vijfgangenmenu op het parcours

Het succes de vorige edities bewezen het, zowel de doorwinterde als occasionele wandelaar weten deze champagnewandeling in De Panne wel te smaken. Het is dan ook iets heel speciaal om de kustgemeente eens op een andere manier te (her)ontdekken. Bovendien voor het eerst gespreid over twee dagen om ook zij die op zaterdag nog het werkplunje moeten aantrekken de kans te bieden te kunnen genieten van dit evenement. 

Over een afstand van ca. 8 kilometer geniet je van de mooie natuur in De Panne én van een culinair vijfgangenmenu ‘overgoten’ met telkens een glaasje champagne. Elk gerecht wordt je aangeboden op een andere locatie zodat je ‘verplicht’ bent de volledige afstand te stappen. Maar zo verbrand je dus meteen de calorieën ook. Bovendien kan je op elke locatie óók genieten van een muzikale act.

Toerisme De Panne weet van aanpakken om de mensen naar dit wandelevenement te lokken. Zeg nou zelf, bij het aperitief opent men meteen met stijl want oesters mét champagne! Daarna een eindje stappen om op de volgende locatie een tweede culinair hoogstandje te mogen proeven opnieuw mét champagne. En zo gaat dat door vijf keer op rij want er wordt een vijfgangenmenu geserveerd om finaal te eindigen met een ‘vistjen’ gebakken door de Visbakkers van De Panne.

Praktisch

Zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017. Champagnewandeling De Panne, 8 kilometer. Volledig arrangement voor volwassenen 65 euro per persoon. Jongeren onder de 16 betalen 35 euro (non-alcoholische drank in dat geval). Snel inschrijven is de boodschap want het totaal aantal champagnewandelaars is immers beperkt en vele honderden van de voorbije edities hebben zich al gemeld. Inschrijven kan op www.depanne.be/champagne

Wie trouwens méér wil weten wat Toerisme De Panne de andere dagen van het jaar als kustlocatie weet aan te bieden, kan de themabrochures inkijken, gratis beschikbaar in het kantoor in de Zeelaan 21, 8660 De Panne.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info