De 3 mooiste plekken voor glamping in Frankrijk

De 3 mooiste plekken voor glamping in Frankrijk

Frankrijk staat bekend om zijn prachtige landschappen, rijke cultuur en heerlijke keuken. Het is dan ook geen verrassing dat het land een populaire bestemming is voor glamping, oftewel 'glamorous camping'. Glamping combineert de luxe van een hotelverblijf met de natuurlijke charme van kamperen. Als je op zoek bent naar de perfecte glamping ervaring in Frankrijk, zijn er drie bestemmingen die je absoluut niet mag missen. Deze gaan we in deze blog bij langs, dus lees snel verder!

Camping Marina d'Erba Rossa

Gelegen aan de prachtige oostkust van Corsica, biedt Camping Marina d'Erba Rossa een idyllische omgeving perfect voor glamping. Met uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee, word je omringd door weelderige vegetatie en een zachte zeebries. Deze camping biedt een scala aan accommodaties, van luxe chalets tot stijlvolle stacaravans met moderne voorzieningen. Geniet van ontspannende dagen op het privéstrand van de camping, verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes of ontdek de prachtige natuurlijke landschappen van het eiland. Camping Marina d'Erba Rossa is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van de Middellandse Zee.

Camping Lac des Vieilles Forges

Le Domaine La Yole is een absoluut juweeltje onder de glamping bestemmingen in Frankrijk. Gelegen in de prachtige regio Languedoc-Roussillon, biedt dit idyllische vakantiepark een perfecte mix van luxe accommodatie en natuurlijke schoonheid. Met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en weelderige wijngaarden in de omgeving, is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het beste van beide werelden. Van luxe safaritenten tot stijlvolle boomhutten, Le Domaine La Yole biedt een ruim aanbod aan unieke accommodaties die voldoen aan de behoeften van elke reiziger. Daarnaast is het park voorzien van uitstekende faciliteiten, zoals zwembaden, restaurants en zelfs een eigen privé strand. 

Camping Les Lacs du Verdon

Voor liefhebbers van spectaculaire landschappen en buitenactiviteiten is Camping Les Lacs du Verdon een absolute aanrader. Gelegen in de buurt van het prachtige Gorges du Verdon-gebied in Zuid-Frankrijk, biedt deze camping een ongeëvenaard uitzicht op turquoise meren en indrukwekkende kloven. Hier kun je kiezen uit comfortabele chalets of moderne stacaravans, allemaal omgeven door groene bossen en bergen. Verken de adembenemende natuurlijke wonderen van de regio door te wandelen, kajakken, mountainbiken of gewoon te genieten van de rustige omgeving. Met zijn ongerepte natuur en overvloed aan buitenactiviteiten is Camping Les Lacs du Verdon de perfecte plek om de schoonheid van Zuid-Frankrijk te ervaren.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info