Vijf gratis fietsgidsen downloaden

Vijf gratis fietsgidsen downloaden

In deze laatste week van de paasvakantie zijn de weergoden ons gunstig gezind. Temperaturen van 20 graden zijn ideaal om de fiets van stal te halen. Met meer dan 80 fietsroutes langs fietsknooppunten brengen we je door gans Vlaanderen en Zeeland. Deze 5 fietsgidsen kan je gratis downloaden, samen goed voor meer dan 400 pagina's informatie en kaarten.

Fietsgids West-Vlaanderen

18 fietslussen via knooppunten met veel informatie (94 pagina's)

De afstanden variëren tussen 32 en 48 km. Met 5 routes vertoef je langs de kust en zijn hinterland, bij 3 routes fiets je door de West-Vlaamse heuvels en is een e-bike aanbevolen.
Meer info en gratis downloaden.
  

Fietsgids Oost-Vlaanderen

18 fietslussen via knooppunten met veel informatie (102 pagina's)

De afstanden variëren tussen 25 en 56 km, maar kunnen ingekort of verlengd worden omdat we de fietsknooppunten volgen. Bij 4 routes fiets je door de Vlaamse Ardennen en is een e-bike aanbevolen.
Meer info en gratis downloaden.
  

Fietsgids Zeeland

5 fietslussen via knooppunten met veel variatie (47 pagina's)

Onze nieuwe fietslussen in Zeeland variëren tussen 40 en 54 km. Vertrekpunten zijn Sluis (1), Arnemuiden aan het Veerse meer (2) en Zierikzee (2). En zoals steeds met veel informatie en een duidelijke kaart.
Meer info en gratis downloaden.
  

Fietsgids Antwerpse Kempen

13 fietslussen via knooppunten met veel variatie (80 pagina's)

Onze fietsgids Antwerpse Kempen laat je genieten van véél fiets- en kijkplezier in de Antwerpse provincie. De gratis gids bevat liefst 13 uitgewerkte fietslussen via fietsknooppunten met beschrijvingen van bezienswaardigheden. Afstanden variëren van 40 tot 50 km. Elke kilometer uit eigen ervaring gefietst! 
Meer info en gratis downloaden.
  

Fietsgids Limburg

14 fietslussen via knooppunten met veel informatie (99 pagina's)

Onze fietsgids Limburg brengt je door deze prachtig provincie via een zeer goed netwerk van fietsknooppunten! Deze gratis gids bevat niet minder dan 14 fietslussen in Belgisch Limburg, van 30 tot 50 km.
Meer info en gratis downloaden.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info