Met 5 fietsroutes dwars door Zeeland, langs fietsknooppunten

Fietsen van Sluis tot Zierikzee met onze fietsgids Zeeland, download nu de pdf-gids

Met onze 5 fietsroutes doorkruis je Zeeland van Sluis (Zeeuwsch-Vlaanderen) tot Zierikzee (Schouwen-Duiveland). De fietsroutes zijn steeds in lus gemaakt en variëren van afstand tussen 40 en 54 km, ze volgen steeds de fietsknooppunten. Een fietsroute vertrekt vanuit Sluis, twee andere starten aan het Veerse meer en tenslotte zijn er 2 fietsroutes die vertrekken in Zierikzee. In onze pdf-gids krijg je naast een duidelijke kaart ook nog tips voor een bezienswaardigheid en waar je het meest kan genieten van het prachtige landschap.

Puur genieten van de wind, de zee, het polderlandschap, de prachtige natuur en de rust. Dat is fietsen in Zeeland!
  • Alle 3-daagse promoties in Zeeland

    Alle 3-daagse promoties in Zeeland

    Met onze promoties in Zeeland kan je een zeer gevarieerde vakantie samenstellen. Combineer dit eventueel met onze 5 fietsroutes, er vertrekt vanuit elk hotel minstens één route. Ontdek onze selectie hotels.
    va. € 129 - Boek nu
Gratis fietsgids downloadenKoop de volledige reisgids voor €10

Alle fietsroutes Zeeland op kaart

Reviews en beoordelingen Fietsroutes (5) Zeeland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Fietsroutes (5) Zeeland? Plaats je beoordeling

Paul VH13 september 2019

Tijdens ons weekend in Renesse hebben we de fietstocht west Schouwen-Duiveland gemaakt, maar dan met vertrek vanuit Renesse (knooppunt 76). Een mooi landschap met soms een stevige wind op kop. In Zierikzee ook de wandeling gemaakt die ook de moeite waard is. Een geslaagd dagje uit.

PHILIPPE SUPPLY10 september 2019

We hadden prachtig weer. De Gids van jullie heeft ons een week vollop laten genieten van de prachtige fietsroutes en Zeelandse dorpjes.De fietsgids is een gratis aanrader ! Bedankt.

Jozef De Frene1 augustus 2019

Héél gebruiksklare en zeer handige gids, met een schat aan informatie, zowel voor persoonlijk gebruik als gebruik in een vereniging. Waren dit voorjaar nog in Zeeland op weekend, en hadden zeker met deze gids al een eind vooruit gekund. Puike promotiebrochure voor een uniek mooie streek dichtbij!

walter sanders1 augustus 2019

Mooie fietstochten met knooppunten die goed aangegeven zijn.Voor herhaling zeker vatbaar.

Léva Patrick30 juli 2019

Heerlijke fietstochten, lekker uitwaaien, vele mogelijkheden voor een natje en een droogje onderweg. Ons verblijf in Hostellerie Schuddebeurs was de max. Onovertroffen cuisine!! Heaven on earth.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info