Romantische activiteiten voor koppels in Parijs

Romantische activiteiten voor koppels in Parijs

Parijs... De droomlocatie van ieder koppel. ‘The city of love’. Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen in Parijs? Als je als koppel op vakantie gaat zijn er een aantal activiteiten die je absoluut niet mag overslaan. Hier worden een aantal activiteiten genoemd die je als koppel zeker moet doen. Zo kan je met een beetje plannen alles uit de stad van de liefde halen.

Wijnproeven

Franse wijn is zeker om over te spreken. De Fransen weten namelijk wel hoe ze wijn moeten maken. Als je als koppel op vakantie in Parijs gaat is wijnproeven zeker een activiteiten die niet overgeslagen kan worden. Een locatie waar je romantisch kan wijnproeven is in de wijnkelder van de koning Lodewijk XV. Deze wijnkelder is tegelijkertijd ook een museum. In dit museum en in deze wijnkelder heb je de kans om te leren over het liefdeselixer van de Fransen. Romantischer kan dus bijna niet.

Liefdessloten

In Parijs zijn een aantal bruggen waar liefdeskoppels graag sloten aan hangen om hun liefde te vereeuwigen. Ga dus naar een lokale slotenmaker in Nederland en haal een hangslot om jullie liefde te bevestigen. Het verhaal achter de sloten is dat jonge vrouwen vroeger hangsloten aan de brug hangen waar Nada en Relja vaak afspraken. Dit deden ze om hun liefde te beschermen tegen onheil en omdat ze bang waren dat ze anders hun partner zouden verliezen. Bruggen in Parijs waar liefdessloten aanhangen zijn de Pont des Arts en de Pont de l’Archevêché.

Een bezoek aan Montmartre

Montmartre is een pittoresk dorpje waar vroeger bekende kunstenaars als Monet, Picasso, van Gogh en Dalí woonden. Daardoor heeft dit dorpje een ontzettende kunstzinnige uitstraling. In dit dorpje staan ook nog vaak kunstenaars op straat om hun kunst tentoon te stellen. Een wandeling in Parijs hier lijkt op een wandeling door een schilderij. Zó romantisch, toch?

Riviercruise

Een romantische riviercruise over de Seine is toch waar ieder koppel van droomt? Boek jezelf deze cruise en kies voor drankjes en hapjes aan boord. Je kan zo lekker genieten aan boord van het mooie uitzicht en zal langs een aantal bezienswaardigheden varen. Je komt onder andere langs het Louvre en de Eiffeltoren. Het is natuurlijk wel alleen romantisch als geen van jullie zeeziek is. Het moet namelijk niet zo zijn dat iemand de hele trip boven de wc hangt. Deze cruise is natuurlijk optimaal tijdens de zonsondergang.

Neem je geliefde mee naar Parijs en voer een van bovenstaande activiteiten uit als je alle liefde wilt voelen in de stad van de liefde.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info