Waarom Monterosso al Mare onze favoriete bestemming is in Italië

Waarom Monterosso al Mare onze favoriete bestemming is in Italië

Ben jij ook ontzettend dol op vakantie gaan en hou je van een onwijs mooie omgeving? Dan wordt het tijd om eens te denken aan het prachtige dorp Monterosso Al Mare in Italië. Dit prachtige dorp kent namelijk een prachtige omgeving en er is ook nog eens onwijs veel te zien! Misschien heb je nog niet eerder gehoord over dit dorp, daarom gaan wij je in deze blog vertellen waarom dit één van onze favoriete bestemmingen is. Waarschijnlijk boek jij ook binnenkort je vakantie naar Monterosso Al Mare in Italië.

Monterosso Al Mare

Het dorp is niet per se heel groot, want het kent namelijk slechts 1500 inwoners. De bezienswaardigheden in dit dorp zijn echt geweldig. Er is eigenlijk voor iedereen wel wat te zien of te ondernemen, ook als je houdt van een beetje rust. Je kunt ontspannen aan het strand, maar wat dacht je van een prachtige wandeling? In het dorp is namelijk volop de mogelijkheid om te genieten van de natuur, het kent prachtige stukjes natuur. Niet alleen leuk om te wandelen, maar even een paar foto’s maken mag ook echt niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Het is immers wel zo leuk om momenten vast te leggen, zodat je er later nog eens op terug kan kijken. Er is natuurlijk veel meer te beleven in Monterosso Al Mare.

Uit eten in het dorp

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk niet denken aan het maken van eten, want lekker eten hoort nu eenmaal bij de vakantie. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om lekker eten, zo kun je de lekkerste broodjes halen bij Pasticceria Laura. Je kunt hier naast lekkere broodjes ook een versgeperst sapje of gewoon een heerlijk kop koffie halen. Wil jij graag een lekker tussendoortje nuttigen, dan is deze bakkerij ook zeker een aanrader. Voor de lunch zijn er ook meerdere restaurantjes te vinden, maar de meeste lekkerste is II Bocconcino, hier eet je namelijk heerlijk vissoorten. Ben jij helemaal verzot op ijsjes, dan mag een bezoek bij Gelato Artigionale II Golosone echt niet ontbreken. Heerlijk Italiaans ijs, zo heb jij het waarschijnlijk niet eerder geproefd. Het eten in Italië is overigens niet goedkoop, maar ook zeker niet duur. De kwaliteit van het eten is overigens echt goed te noemen.

Ben je een auto nodig?

Als jij op vakantie gaat naar Monterosso Al Mare, dan kun jij binnen het dorp eigenlijk alles met de voet bereiken. Alles bezienswaardigheden zijn eenvoudig en redelijk snel te wandelen, dat wil zeggen dat een auto echt niet nodig is. Misschien ben je enkel een auto nodig als jij een dagje buiten het dorp wilt doorbrengen. Wij denken dat jij de auto niet nodig zult zijn met zoveel mooie bezienswaardigheden. Lees de complete beschrijving over Monterosso Al Mare, zodat jij je vakantie kan gaan plannen.

Genieten aan het strand

Je kunt gewoon een lekker dagje op het strand vertoeven als jij dat leuk vindt. Gewoon even lekker zonnen om een kleurtje op te doen of even genieten met een boek. Het strand beschikt over stoelen en parasols, zodat jij je dagje aan het strand direct door kunt brengen. Af en toe een beetje verkoeling, dankzij een duik in het water mag natuurlijk niet ontbreken.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info