Vakantie in Italië? Ontdek alle toeristische info

Alle info voor een citytrip of rondreis naar Italië, ontdek de 10 gratis reisgidsen

Een vakantie in Italië is genieten. Cultuur, gastronomie, natuur, geschiedenis het is op elke plek in Italië aanwezig. Met onze 10 gratis reisgidsen van Italië brengen we een zeer divers aanbod aan vakantiemogelijkheden. Je kan stadswandelingen maken, rondreizen in zes verschillende regio's of gewoon genieten van de schoonheid van de natuur of de stad. Lees meer

  • 4 cultuursteden grondig uitgespit
  • Rondreizen in zes Italiaanse regio's
  • Bijzondere autoroute in Toscane
  • Ontdek minder bekende regio's in Italië
  • Wandelroute Venetië op één dag
Ontdek al onze reisgidsen

Print & Go: onze reisgidsen zijn zo praktisch opgesteld dat een grondige reisvoorbereiding niet nodig is. En bovendien gratis te downloaden.

Rondreizen Italië

Voor zes Italiaanse regio's hebben we rondreizen en autoroutes. De rondreizen zijn zeer divers en zijn allemaal gedocumenteerd met een reisgids opdat je niets zou missen. Het zijn absoluut geen standaard-rondreizen. We hebben culinaire reizen in het midden van Italië, je combineert het Gardameer met Emilia-Romagna, we toeren rond langs de Toscaanse kust met o.m. Pisa. Een autoroute vertrekt vanuit één hotel en laat je toe zowel de hoogtepunten van Toscane als Umbrië te bezoeken. In het zuiden komen uiteraard Sicilië , de baaien van Napels en Amalfi en Puglia aan bod.

Steden verkennen

Ook in onze rondreizen verkennen we heel wat cultuursteden. Vier steden spitten we echter uit met onze wandelroutes. Zo kom je in Firenze langs de tientallen paleizen en brengen we je naar een plein met een uniek zicht over de stad. In Rome krijg je uitgebreide informatie over het Vaticaan, het Romeinse verleden en kan je de stad verkennen met een extra wandeling langs pleinen en fonteinen. Milaan is de modestad bij uitstek en dat zal je ook wel merken in onze wandelroute

Venetië voor één dag

Iedereen weet dat Venetië nogal duur is om te logeren. Met onze wandelroute mis je niets in Venetië van de hoogtepunten. Ze is perfect af te leggen bij een daguitstap. We leiden je ook naar pleinen, markten en kerken waar minder toeristen zijn.

Wintersport

We geven je informatie met links voor skipistes, sneeuwhoogten, activiteiten en nog veel meer: Cortina d'Ampezzo, Arabba, Courmayeur, Brixen (Eisacktal) en Merano.

Reviews en beoordelingen vakantie Italië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Italië? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info