• New York 5 dagen incl. vlucht h/t

  Promoties New York 5 dagen incl. vlucht h/t

  va. € 655 -

  Keuze uit 3 hotels *** in Manhattan of Brooklyn op basis van logies, dus zeer centraal gelegen. Inclusief ticket MoMa museum en vlucht h/t Brussel - New York met United Airlines.
 • Alle promoties Rome 4 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Rome 4 dagen incl. vlucht

  va. € 375 -

  Onze promoties zijn steeds inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t met Brussels Airlines. Ontdek ze nu van een eenvoudig hotel tot een chic 5* hotel en vergeet onze gratis reisgids met 2 wandelroutes niet te downloaden.
 • Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet

  va. € 199 -

  Je verblijft in het hartje van Lyon, nabij het station van Perrache in het Axotel Lyon Perrache *** inclusief ontbijtbuffet en TGV van Brussel-Zuid naar Lyon. Download onze gratis wandelroute om niets te missen.
 • Alle promoties Praag 4 dagen

  Alle promoties Praag 4 dagen

  va. € 299 -

  Promoties citytrips Praag in 3* en 5* hotels, centraal gelegen, inclusief ontbijtbuffet en vlucht Brussel-Praag h/t. Download onze gratis reisgids voor een optimale beleving.
 • Alle promoties Wenen incl. ontbijtbuffet en extra's

  Alle promoties Wenen incl. ontbijtbuffet en extra's

  va. € 335 -

  Kies uit ons aanbod aan citytrips Wenen, met of zonder de vlucht inbegrepen. Keuze uit hotels 3* of 5* in Wenen centrum. Ontbijtbuffet steeds inbegrepen.
 • Alle promoties Budapest 4 dagen incl. vlucht

  Alle promoties citytrips Budapest 4 dagen incl. vlucht

  va. € 285 -

  Ontdek de promoties Budapest op Euroreizen.be inclusief vlucht h/t met Brussels Airlines, 4 dagen, steeds inclusief ontbijtbuffet. Geniet in een van onze 3* en 4* hotels in het centrum van Budapest.
 • 4-daagse unieke trips naar Monaco

  4-daagse unieke trips naar Monaco

  va. € 349 -

  Inbegrepen: 3 nachten met rijkelijk ontbijtbuffet, Vlucht Brussel-Nice h/t met Brussels Airlines, Helikoptertransfer Nice-Monaco, Transfer helihaven-hotel, Le Passeport Monte-Carlo met gratis toegang musea en attracties
 • Maastricht 3 dagen incl. 1x diner

  Maastricht 3 dagen incl. 1x diner

  va. € 149 -

  Hotel Monastère **** is een trendy, fonkelnieuw Boutique hotelletje dat Parijse chic ademt. In restaurant Café Louis, met terras en cocktailbar, kan je heerlijk dineren. Je logeert in het historisch hart van Maastricht.
 • Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

  Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

  va. € 239 -

  Ontdek nu ons aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*.
 • Alle promoties Lissabon 3 en 4 dagen

  Alle promoties Lissabon 3 en 4 dagen

  va. € 199 -

  We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan promoties in Lissabon. Een 3-daagse in hotel 4* of een 4-daagse in hotel 3* of 5* met vlucht en ontbijtbuffet. Ontdek ze nu allemaal. 
 • Luxemburg-stad, hotel 4* incl. 1x diner

  Luxemburg-stad, hotel 4* incl. 1x diner

  va. € 170 -

  Hotel Meliá Luxemburg ligt boven op de Kirchberg, een rustige wijk van Luxemburg-stad. Hoge klantenscore van 9,3/10 !! Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 3-gangen met wijn.
 • Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  Rotterdam 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  va. € 124 -

  Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en 2 dagen gebruik van fietsen.
 • Valencia 4-daagse promoties incl. vlucht

  Valencia 4-daagse promoties incl. vlucht

  va. € 299 -

  Met onze 4-daagse promotie logeer je in een 4* hotel met een zeer goede ligging in het nieuwe stadsdeel. In de prijs inbegrepen: overnachting met ontbijtbuffet en vlucht h/t vanaf Brussel.
 • Alle promoties Trier 3 dagen

  Alle promoties Trier 3 dagen

  va. € 175 -

  Logeren in het hart van de stad in een prachtig 4* hotel of in een 3* charmehotel aan de rand van Trier. In beide kan je genieten van een topservice! Ook inclusief arrangementen met tentoonstelling en gastronomisch verblijf.
 • Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner en vele extra's

  Brussel 3 dagen hotel 4* incl. 1 diner en vele extra's

  va. € 165 -

  Verblijf in Hotel Leopold Brussels 4* gelegen in de Europese wijk. Inclusief 2x ontbijtbuffet, 1x diner, 1x bierdegustatie met hapjes en nog extra's. Geldig 01/04/20-09/04/20, 13/04/20-24/12/20, 04/01/21-31/03: € 165 bij aankomst op vrijdag of zaterdag.