Promoties en lastminutes kerstvakantie 2020-2021

 • Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

  Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension

  va. € 215 -

  Hotel Le Château Fort **** is gelegen binnen de burcht van Sedan. Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Arrangement inclusief half pension.
 • Alle promoties citytrips

  Alle promoties citytrips, met extra's

  va. € 129 -

  Een ruim aanbod aan kortbije en verre steden. Ook met extra's inclusief zoals museumticket, boottocht ... Ook promoties naar steden inclusief vlucht h/t. Steeds ontbijtbuffet inbegrepen. 
 • Hostellerie du Mont Aimé***(*) inclusief 2x diner en extra's

  Champagne 3 of 4 dagen gastronomisch

  va. € 275 -

  Hostellerie du Mont Aimé ***(*) ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs. Talrijke champagnekelders in de onmiddellijke omgeving. Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 fl. champagne.

 • Hotel Le Tulipier*** inclusief 3x3-gangen diner

  Champagne-Argonne 4 dagen in half pension

  va. € 195 -

  Hotel Le Tulipier*** ligt in een groene en rustige omgeving in de bossen van de Argonne. Gastronomisch restaurant. Inclusief 3x 3 gangen diner, verwarmd binnenzwembad, gratis gebruik fietsen.  

 • 4-daagse unieke trips naar Monaco

  4-daagse unieke trips naar Monaco

  va. € 399 -

  Inbegrepen: 3 nachten met rijkelijk ontbijtbuffet, Vlucht Brussel-Nice h/t met Brussels Airlines, Helikoptertransfers h/t Nice-Monaco, Transfers h/t helihaven-hotel, Le Passeport Monte-Carlo met gratis toegang musea en attracties
 • Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  va. € 175 -

  Hotel Landgoed De Rosep **** ligt aan heel wat wandel- en fietsroutes, allemaal via knooppunten. Verblijf met ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner, gratis toegang wellnesscenter en nog veel meer.
 • Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel

  Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. ontbijtbuffet

  va. € 109 -

  Beleef de charme van dit 18de-eeuwse kasteelhotel. Op 10 km ligt Boulogne-sur-Mer, hoofdstad van de Opaalkust. Ideale ligging om de Côte d'Opale te verkennen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet
 • Charmehotel Domaine de Villeray & Spa ****

  Normandië Perche 4 dagen in hotel 4* halfpension

  va. € 179 -

  Domaine de Villeray**** ligt centraal in het natuurgebied van de Perche. Ideaal om uitstappen te combineren met zalig genieten van de wellness. Inclusief half pension. 
 • Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen in halfpension

  Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

  va. € 185 -

  Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden van het Zwarte Woud.
 • Vulkaaneifel 3 dagen hotel 3* half pension

  Vulkaaneifel 3 dagen hotel 3* half pension

  va. € 99 -

  Je verblijft in het hartje van de Vulkaaneifel met veel wandelroutes. Het Wolffhotel*** ligt midden in de bossen. Inbegrepen: 2x of 3x ontbijtbuffet en 2x 3-gangendiner. Geen supplement single.
 • Alle promoties Parijs 3- en 4-daagse arrangementen

  Promoties Parijs 3- en 4-daagse arrangementen

  va. € 199 -

  Bij alle promoties kan de Thalys toegevoegd worden en nog heel wat extra's. Er zijn 3-daagse en 5-daagse promoties, alle hotels liggen in het hart van de stad en steeds is ontbijtbuffet inbegrepen.
 • Moezel 4 dagen hotel 2* nabij Bernkastel

  Moezel 4 dagen hotel 2* nabij Bernkastel

  va. € 145 -

  Je verblijft 3 nachten in het vernieuwde hotel Josefshof op 2 km van Bernkastel-Kues. Inclusief 3x 3-gangendiner en ontbijtbuffet. Ontdek nog meer promoties in dit hotel..
 • Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

  Côte d'Opale 3 dagen in 3* hotel incl. half pension

  va. € 145 -

  Hotel Du Parc Hardelot *** ligt tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Het hotel zelf ligt in een groen park van 3 hectaren. Verblijf inclusief half pension. Gratis WiFi, sauna en parking.
 • Hotel Best Western L'Hermitage *** inclusief 1x diner

  Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

  va. € 145 -

  Best Western L'Hermitage*** in Montreuil-sur-Mer is een mooi historisch hotelpand dat in de 19de eeuw nog door Napoleon werd heropgebouwd. Het ligt zeer rustig pal in het centrum. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 4 gangen.
 • Auberge d'Alsace Hôtel de France 4* inclusief half pension

  Ardennen (Bouillon) 3 dagen in 4* hotel

  va. € 167 -

  Op 5 minuten stappen van het centrum van Bouillon, ligt Auberge d'Alsace Hôtel de France ****. Inclusief half pension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner). Plus toegang tot het kasteel, het museum en de Archeoscoop.

 • Château Tilques*** inclusief half pension

  Saint-Omer 3 dagen in kasteelhotel *** incl. half pension

  va. € 179 -

  Hotel Château Tilques*** nabij Saint-Omer, Noord-Frankrijk, biedt romantische kamers in een 19de-eeuws kasteelgebouw, gelegen in een park. Verblijf inclusief half pension en gebruik van overdekt zwembad.