Rondreizen Frankrijk

Ontdek nu al onze rondreizen in Frankrijk, een ruim aanbod met eigen wagen of fly & drive, steeds aanpasbaar en altijd inclusief ontbijtbuffet

 • Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

  Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

  va. € 425 -

  Je verblijft op 3 locaties in Noord-Frankrijk, telkens in charmante 3* hotels, zo zijn de verplaatsingen beperkt. Inbegrepen: 6x ontbijtbuffet. Half pension in alle hotels mogelijk.
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  va. € 489 -

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne (Argonne) tot Verdun en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet.
 • Bourgondië rondreis 7 dagen op 3 locaties hotels 4*

  Bourgondië rondreis 7 dagen op 3 locaties hotels 4*

  va. € 619 -

  Je start in een mooi kasteeltje in het noorden van de Bourgogne om vervolgens ten zuiden van Dijon te logeren en in Beaune. Telkens met ontbijtbuffet.
 • Bourgogne en Provence: 8-daagse rondreis in charmehotels

  Bourgogne en Provence: 8-daagse rondreis in charmehotels

  va. € 529 -

  Je start in het Château de Courban & Spa Nuxe **** in de Bourgognestreek, inclusief bezoek aan een wijnkelder. Vervolgens reis je naar Les Baux-de-Provence met verblijf in Le Mas d'Aigret ***.
 • 11-daagse rondreis Normandië op 5 locaties

  11-daagse rondreis Normandië op 5 locaties

  va. € 939 -

  Met deze rondreis doorkruis je Normandië en kom je in onbekende delen (Orne, Perche) en bekende regio's (Honfleur, Mont Saint-Michel, Rouen). Inclusief ontbijtbuffet en 2x diner en ticket Mont Saint-Michel.
 • 9-daagse rondreis kusten van Noord-Bretagne

  9-daagse rondreis kusten van Noord-Bretagne

  va. € 699 -

  9-daagse rondreis Van de Côtes d'Armor naar de Finistère, langs de noordelijke kusten van Bretagne. Verblijf in 4* en 3* hotels inclusief ontbijtbuffet.
 • 7 dagen Normandië en de Mont Saint-Michel

  7 dagen Normandië en de Mont Saint-Michel

  va. € 389 -

  Je verblijft in hotels die charme uitstralen in het hartje van Rouen en op 9 km van de Mont Saint-Michel, steeds inclusief ontbijtbuffet.
 • 8-daagse rondreis van Lyon tot Marseille

  8-daagse rondreis van Lyon tot Marseille

  va. € 485 -

  Je verblijft in 3* en 4* hotels in Lyon, Avignon en Marseille, inclusief ontbijtbuffet en wat extra's. De hotels liggen telkens in het hart van elke stad.
 • 8 dagen Kastelen van de Loire incl. 3 toegangen

  8 dagen Kastelen van de Loire incl. 3 toegangen

  va. € 685 -

  Hotels 3* en 4* op 3 locaties zodat je niets mist van de topattracties langs de Loire. Verblijf met ontbijt en 3x toegang tot kastelen en tuinen, incl. 1x diner (table d'hôte). 
 • Zuid-Normandië, rondreis 8 dagen

  Zuid-Normandië, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  va. € 315 -

  Je verblijft in twee hotels in het zuiden van Normandië: de Orne en dichtbij de Mont Saint-Michel. Je kan ook Saint-Malo in Bretagne bezoeken. Inclusief ontbijtbuffet.
 • Wondermooi Noord-Corsica, 8-daagse fly & drive

  Wondermooi Noord-Corsica, 8-daagse fly & drive

  va. € 1099 -

  Deze rondreis brengt je naar de noordelijke helft van Corsica. Je verblijft er in 4 hotels met 3 en 4* inclusief ontbijtbuffet, daardoor hoef je geen grote afstanden af te leggen. Fly & drive incl. vlucht h/t Brussel-Charleroi en huurwagen all-in.
 • Provence en Côte d'Azur 8-daagse rondreis eigen wagen

  Provence en Côte d'Azur 8-daagse rondreis eigen wagen

  va. € 429 -

  Eerst logeer je 4 nachten aan de Azurenkust en verblijf je in een hotel in Saint-Raphaël. Vervolgens reis je naar de Provence nabij Avignon, ideaal om de hoogtepunten te bezoeken.
 • Rondreis Auvergne 11-daagse incl. 7x diner

  Rondreis Auvergne 11-daagse incl. 7x diner

  va. € 999 -

  Een heel bijzondere rondreis in een prachtige groene regio, de Auvergne. Verblijf in karaktervolle hotels waarvan 2 hotels met een Spa. Inclusief 7x diner.
 • 10-daagse combinatie rondreis Charente - Dordogne

  10-daagse combinatie rondreis Charente - Dordogne

  va. € 759 -

  Je start in het prachtige Sarlat-le-Canéda in de Dordogne, bekend voor de foie gras. Vervolgens logeer je in de wijngaarden van de cognac in een hotel 3*, zeer rustig gelegen.
 • 8-daagse Loire en Dordogne in charmehotels met ontbijtbuffet

  8-daagse Loire en Dordogne in charmehotels met ontbijtbuffet

  va. € 639 -

  Je logeert op twee locaties in kleinschalige charmehotels 3* en 4*. Je start met 3 nachten in Villandry en vervolgt met 4 nachten in Monestier tussen Bordeaux en Bergerac, inclusief ontbijtbuffet.
 • Rondreis Corsica 8 dagen fly & drive

  Rondreis Corsica 8 dagen fly & drive

  va. € 1049 -

  Met deze rondreis blijf je in Bastelica en in Porto-Vecchio. Je verblijft in een 3* hotel en een 4* hotel telkens met ontbijtbuffet, inclusief vlucht h/t met Air Corsica en een huurwagen met all-in verzekering.
 • Rondreis Provence, 9 of 10-daagse in een 'mas' incl. ontbijt

  Rondreis Provence, 9 of 10-daagse in een 'mas' incl. ontbijt

  va. € 530 -

  Je verblijft eerst nabij Gordes in een mas 3*. Vervolgens reis je door naar de Alpilles waar je logeert in een 3* mas. Eindigen doen je nabij Avignon in een charmehotel 4*. Inclusief ontbijtbuffet.
 • Rondreis combinatie Marseille en Côte d'Azur 8-daagse

  Rondreis combinatie Marseille en Côte d'Azur 8-daagse

  va. € 445 -

  Rondreis individueel met eigen wagen 8 dagen met verblijf in 2 hotels 3* en 4*. Inclusief ontbijtbuffet. Unieke combinatie Marseille in de Provence en op verkenning langs de Côte d'Azur met de bekendste badplaatsen en steden. 

 • Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

  Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

  va. € 405 -

  Dit is een rondreis die je naar hartelust zelf kan invullen. Alle ingrediënten zijn er om er een natuurreis, gastronomische reis of culturele reis van te maken. Verblijf in 4* hotels met ontbijtbuffet en optie van half pension.
 • Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  va. € 399 -

  Met deze rondreis verken je de zeer spectaculaire westkust van Bretagne. De hotels zijn gelegen op toplocaties om die wilde kusten te bezoeken. Verblijf in 3* en 4* hotel met ontbijtbuffet. Gratis uitgebreide reisgids vol praktische tips.
 • Loirekastelen 7 dagen, logeren in charmehotels

  Loirekastelen 7-daagse rondreis, logeren in charmehotels

  va. € 335 -

  Je logeert op twee locaties in kleinschalige charmehotels. Door hun centrale ligging tussen de beroemdste kastelen heb je enorm pallet aan bezienswaardigheden. Inclusief ontbijt en digitale reisgids.
 • Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  va. € 1345 -

  Je logeert in hotels van 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: vlucht h/t met Air Corsica en huurwagen met all-in verzekering. Je reist van het meest noordelijke puntje tot het zuidelijke deel, regio Ajaccio. 
 • 10-daagse rondreis 'Normandië Compleet'

  10-daagse rondreis 'Normandië Compleet'

  va. € 525 -

  Tijdens deze rondreis verblijf je eerst in Rouen en daarna trek je naar het zuiden van Normandië, eerst in de regio van de Mont Saint-Michel, daarna in de Orne. Verblijf in 2* tot 4* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet. 
 • Wondermooi Corsica, 15-daagse rondreis fly & drive

  Wondermooi Corsica, 15-daagse rondreis fly & drive

  va. € 1950 -

  Met deze rondreis verken je het ganse eiland, van het noorden tot het zuiden en logeer je op 5 locaties in hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: huurwagen met all-in verzekering en vlucht h/t.
 • Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

  va. € 439 -

  Eerst verblijf je in Bretagne met logies ten zuiden van de Mont-Saint-Michel. Uitstapjes naar Saint-Malo, Cancale, Dinard, Dinan .... Daarna reis je door naar Trouville (nabij Deauville). Kies er uit een gevarieerd aanbod excursies naar Honfleur, Caen en de landingsstranden. 
 • Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

  va. € 769 -

  Je start heel rustig in Noord-Bretagne. Daarna reis je af naar Carnac (menhirs) en het schiereiland Quiberon. Vervolgens gaat het naar de ruwe kusten van de Pointe du Raz en du Van. Eindigen doe je aan in Saint-Malo. 
 • Rondreis Normandië 8 dagen

  Rondreis Normandië, het volledige plaatje: 8 dagen

  va. € 439 -

  Deze rondreis met eigen wagen in Normandië start in een van de natuurparken in het zuiden van Normandië, vervolgens reis je naar Mont-Saint-Michel en eindigen doe je nabij Deauville en Honfleur.
 • Rondreis 'De smaken van de Dordogne'

  Rondreis 8 dagen 'De smaken van de Dordogne'

  va. € 549 -

  Een rondreis in de Dordogne regio met verblijf in twee hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Rust en charme van de logies en de streek staan voorop. Ideale ligging om de regio te verkennen.
 • Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

  'Provence in essentie': 9-daagse complete rondreis

  va. € 580 -

  De échte Provence zien en optimaal beleven. Verblijf op drie locaties nabij drie topbestemmingen: Avignon, Gordes en Les Baux. Inclusief ontbijtbuffet.