Rondreizen in Paradores in Spanje

Wat is de Parador hotelketen in Spanje?

Deze hotelketen is een initiatief van de Spaanse staat, ontstaan in 1928. Origineel werden historische gebouwen (kastelen, kloosters, ...) gerenoveerd en omgebouwd tot luxueuze hotels. Zo blijven deze historische sites behouden voor de toekomst. Door het grote succes van deze hotels werden er ook nieuwe en moderne hotelcomplexen gebouwd, steeds op unieke locaties in de natuur met een mooi panorama. Vandaag zijn er bijna honderd Parador hotels op het Spaanse vasteland, ofwel in het stadscentrum ofwel op unieke natuurlocaties. Deze hotelketen is nog steeds in beheer en volle eigendom van de Spaanse staat.

Wat zijn de voordelen van de Paradores?

Logeren in een Parador staat gelijk met luxe. Je verblijft op een unieke locatie. In een Parador is er steeds een restaurant die lokale producten promoot. Het is meestal een plek van rust door het iets ouder cliënteel, zowel Spaans als internationaal. Het scoort heel hoog in tevredenheidsscores.

Voorbeelden van rondreizen in Paradores

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van rondreizen in Parador hotels. Deze kunnen aangepast worden in aantal dagen en aantal hotels en ligging. Onderaan deze pagina tref je een overzichtskaart aan met een selectie van Paradores in Spanje. Je kan zelf je rondreis samenstellen, noteer het aantal nachten per hotel dat je wenst, mail dit naar [email protected] en wij maken een offerte op.

Ligging van geselecteerde hotels Parador.

Klik op een bestemming en je krijgt meteen de link met alle informatie.