Zomervakanties 2020 promoties

 • 'De magie van de Italiaanse meren', 8-daagse rondreis

  'De magie van de Italiaanse meren', 8-daagse rondreis

  va. € 1019 -

  Je verblijft in 4* hotels aan het Maggioremeer en het Gardameer. Je dineert 2x op een bijzondere locatie, telkens met boottransfer inbegrepen. Ook nog andere boottocht inbegrepen evenals het ontbijtbuffet in elk hotel. Lees ons voorstel van reisprogramma.
 • Combinatie Tallinn en Riga, 7 dagen incl. vlucht en transfer

  Combinatie Tallinn en Riga, 7 dagen incl. vlucht en transfer

  va. € 1115 -

  Een unieke ontdekking van twee Baltische hoofdsteden. Je logeert in hotels 4* met ontbijtbuffet die centraal gelegen zijn. Inclusief een stadswandeling en een culinaire tocht in elke stad met gids. Inclusief alle transfers ter plaatse en de vlucht h/t.
 • Napels en het eiland Ischia, 8-daagse combi incl. vlucht

  Napels en het eiland Ischia, 8-daagse combi incl. vlucht

  va. € 599 -

  Eerst verblijf je in het hart van Napels in een 3* hotel, ideaal om de stad te verkennen. Een uitstap naar Pompeï kan ook. Vervolgens logeer je op het eiland Ischia. Inclusief transfer met hydrofoil h/t en vlucht Brussel-Napels h/t.
 • Kunststeden Veneto en Emilia-Romagna, 10-daagse rondreis

  Kunststeden Veneto en Emilia-Romagna, 10-daagse rondreis

  va. € 475 -

  In Veneto kan je Venetië, Padova, Treviso en Vicenza bezoeken. In Emilia-Romagna kan je naar Bologna, Ravenna, Ferrara, Modena, Parma en Piacenza. Verblijf in 4* hotels met ontbijtbuffet en vele extra's zoals één gourmetdiner.
 • Galicië van noord tot zuid, 11-daagse rondreis

  Galicië van noord tot zuid, 11-daagse rondreis

  va. € 799 -

  Je start in Santiago de Compostela en vervolgens reis je naar de ruwe noordkusten om vervolgens die van het zuiden te verkennen. Inclusief 10 nachten met ontbijtbuffet, 4x diner, 2 bezoeken, huurwagen en vlucht h/t.
 • Spaans Baskenland en wijnregio Rioja 8 dagen fly & drive

  Spaans Baskenland en wijnregio Rioja 8 dagen fly & drive

  va. € 849 -

  Een unieke rondreis naar dé gastronomische plaatsen van Spanje: de wijnregio Rioja en de hoofdstad van de gastronomie San Sebastian. Je logeert in 4* boutiquehotels met eigen restaurant. Inclusief ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen.
 • Provence en Côte d'Azur 8-daagse rondreis, prijskraker!

  Provence en Côte d'Azur 8-daagse rondreis, prijskraker!

  va. € 295 -

  Eerst logeer je 4 nachten in de Provence op 12 km van Avignon, ideaal om de hoogtepunten te bezoeken. Daarna reis je door naar de Azurenkust en verblijf je in een hotel aan zee tussen Saint-Tropez en Saint-Raphaël.
 • Perche en Auvergne 9-daagse rondreis kasteelhotels

  Perche en Auvergne 9-daagse rondreis kasteelhotels

  va. € 639 -

  Je verblijft eerst in het onbekende Perche in Zuid-Normandië in een uniek kasteelhotel, vervolgens reis je door naar de Auvergne. In elke regio overnacht je 4x met ontbijt en 3-gangendiner.
 • 8-daagse combinatie Loire en Dordogne

  8-daagse combinatie Loire en Dordogne

  va. € 439 -

  Je logeert 3 nachten in de Loirevallei vlakbij het kasteel van Villandry. Vervolgens verblijf je 4 nachten in het zuiden van de Dordogne, nabij Bergerac. Je logeeradresje is een hotel 4* in een historische setting van een kasteeldomein.
 • Fietsvakantie 6 dagen Loirevallei met bagagetransport

  Fietsvakantie 6 dagen Loirevallei met bagagetransport

  va. € 599 -

  Een unieke fietsrondreis langs kastelen en rivieren in de Loirevallei. Verblijf in 3* hotels met ontbijt en diner, ook 2 picknick's inbegrepen. Eveneens roadbook, assistentie, bagagetransport en transfer laatste dag.
 • Rondreis West-Corsica 8 dagen fly & drive

  Rondreis West-Corsica 8 dagen fly & drive

  va. € 699 -

  Met deze rondreis blijf je aan de westkust en reis je die af van noord tot zuid. Je verblijft in een 3* hotel en een 4* hotel telkens met ontbijtbuffet, inclusief vlucht h/t met Air Corsica en een huurwagen met all-in verzekering.
 • Puglia 11-daagse rondreis fly & drive: Matera en Apulië

  Puglia 11-daagse rondreis fly & drive: Matera en Apulië

  va. € 999 -

  Rondreis 11 dagen "Het intrigerende Matera en de prachtige kleuren van Apulië" met verblijf op 5 verschillende locaties in agriturismo, hotel 3* en 7 nachten in hotels 4*. Verblijf met ontbijtbuffet, vlucht h/t en huurwagen inbegrepen, alsook enkele excursies en diner.
 • Slow Travel: 8 dagen Alentejo en Centraal-Portugal

  Slow Travel: 8 dagen Alentejo en Centraal-Portugal

  va. € 779 -

  Een rondreisje om te genieten van natuur, gastronomie en rust. Daarvoor hebben we twee sublieme hotels 4* uitgekozen die rustig gelegen zijn. Je kan kooklessen bijwonen. Ontbijtbuffet, vlucht h/t, huurwagen inbegrepen.
 • 11 dagen eilandhoppen op de Azoren

  11 dagen eilandhoppen op de Azoren

  va. € 1419 -

  Een unieke beleving op de Azoren. Je bezoekt 3 eilanden, je verblijft in kleinschalige casas met ontbijtbuffet. Inclusief vlucht h/t, ook binnenlandse vluchten inbegrepen en huurauto op elk eiland.
 • "Villa's van de Veneto" 8-daagse rondreis

  "Villa's van de Veneto" 8-daagse rondreis

  va. € 499 -

  De Veneto bezit heel wat prachtige villa's, daarin logeer je op 2 plaatsen incl. 2x diner, wijndegustatie, 7x ontbijtbuffet ... en treinticket h/t Venetië. Bezoek ook Verona, Padova, Treviso ...
 • Emilia Romagna compleet - 12-daagse rondreis

  Emilia Romagna compleet - 12-daagse rondreis

  va. € 489 -

  Een 12-daagse rondreis waarbij je verblijft op 3 locaties in karaktervolle logeeradresjes van een 4* hotel tot een agriturismo. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Ontdek de steden Bologna, Ravenna, Ferrara, Modena, Parma en Piacenza.
 • 8-daagse rondreis Andalusië, wandelen op 3 locaties

  8-daagse rondreis Andalusië, wandelen op 3 locaties

  va. € 795 -

  Unieke individuele wandelreis in Andalusië met logies op 3 locaties met mogelijkheden voor bezoeken aan Cordoba en Granada. Wandeling in Caminito del Rey inbegrepen, verder nog de Alpujarras, Sierra Nevada en Subbética.
 • Sardinië 8 dagen fly & drive in 4* hotelletjes

  Sardinië 8 dagen fly & drive in 4* hotelletjes

  va. € 759 -

  De rondreis 'Sardinië, een eiland vol contrasten' laat je genieten van dit prachtig eiland vanuit twee kleinschalige 4* hotels. Deze individuele rondreis is inclusief ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t vanaf Brussel.
 • Tenerife rondreis 8 dagen in fly & drive

  Tenerife rondreis 8 dagen in fly & drive

  va. € 735 -

  Je trekt van noord naar zuid en verblijft in kleinschalige hotels in het binnenland, maar ook niet ver van de kust. Inclusief ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t met Brussels Airlines of TUI Fly, vanaf Brussel.
 • Rondreis combinatie Marseille en Côte d'Azur 8-daagse

  Rondreis combinatie Marseille en Côte d'Azur 8-daagse

  va. € 390 -

  Rondreis individueel met eigen wagen 8 dagen met verblijf in 2 hotels 4*. Inclusief ontbijtbuffet. Unieke combinatie Marseille in de Provence en op verkenning langs de Côte d'Azur met de bekendste badplaatsen en steden. 

 • Combinatie Napels en het eiland Ischia, 8 dagen

  Combinatie Napels en het eiland Ischia, 8 dagen

  va. € 599 -

  Een unieke combinatie van een verblijf in hartje Napels (3 nachten) en een verblijf op het bekend eiland voor de kust van Napels: Ischia. Inbegrepen overzet, hotels 3* met ontbijtbuffet en de vlucht Brussel-Napels h/t.
 • Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

  Bourgogne rondreis 6 dagen in 4* hotels

  va. € 269 -

  Dit is een rondreis die je naar hartelust zelf kan invullen. Alle ingrediënten zijn er om er een natuurreis, gastronomische reis of culturele reis van te maken. Verblijf in 4* hotels met ontbijtbuffet en optie van half pension.
 • Rondreis 13-daagse Toscane, Umbrië en de Marken

  Rondreis 13-daagse Toscane, Umbrië en de Marken

  va. € 495 -

  Rondreis waarbij je 3 prachtige regio's in Italië doorkruist. Eerst verblijf je in de regio de Marken 4 nachten in hotel 3* met gerenommeerd hotelrestaurant, daarna in Umbrië 4 nachten in historisch hotel 4* in Gubbio, tenslotte in Toscane, 4 nachten in een B&B.  
 • Combinatie Malta en Gozo - 8 dagen incl. vlucht

  Combinatie Malta en Gozo - 8 dagen incl. vlucht

  va. € 699 -

  Een complete rondreis Malta en het zustereiland Gozo. Je verblijft op Malta in een hotel 4*, op Gozo in een hotel 3* telkens inclusief ontbijtbuffet en vlucht h/t Brussel - Malta.
 • Toscane 9 dagen rondreis kust en regio Chianti

  Toscane 9 dagen rondreis kust en regio Chianti in half pension

  va. € 499 -

  Eerst verblijf je in de Chianti-regio (3 nachten) tussen Firenze en Siena (hotel 4*), daarna reis je naar de kust tussen La Spezia en Pisa, verblijf 5 nachten in hotel 3* op 250 m van de zee. Half pension voor complete rondreis. 
 • Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  Rondreis 8 dagen 'veelzijdig Bretagne'

  va. € 370 -

  Met deze rondreis verken je de zeer spectaculaire westkust van Bretagne. De hotels zijn gelegen op toplocaties om die wilde kusten te bezoeken. Verblijf in 3* en 4* hotel met ontbijtbuffet. Gratis uitgebreide reisgids vol praktische tips.
 • Loirekastelen 7 dagen, logeren in charmehotels

  Loirekastelen 7-daagse rondreis, logeren in charmehotels

  va. € 749 -

  Rondreis tussen de Loirekastelen met verblijf in verrassende charmehotels: 4* in Cour-Cheverny, 3* kasteelhotel in Montlouis-sur-Loire en 4* kasteelhotel in Marçay. Inclusief 3 toegangstickets voor kasteel, tuinen en een wijndomein.
 • Toscane rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

  Toscane 8 dagen rondreis 'Hoogtepunten in 4* charmehotels'

  va. € 525 -

  3 nachten in Hotel Calamidoro **** tussen Pisa en Lucca. 4 nachten in Villa La Borghetta **** tussen Firenze en Siena. Inclusief ontbijtbuffet, optie halfpension. Een onvergetelijke reis in Toscane in bijzondere hotels.
 • Madeira, 8-daagse fly & drive 'Exotisch bloemeneiland'

  Madeira, 8-daagse rondreis fly & drive 'Exotisch bloemeneiland'

  va. € 1029 -

  Je logeert 4 nachten in de hoofdstad Funchal en 3 nachten in Paúl do Mar op een prachtige locatie aan de kliffen. Deze fly & drive is inclusief ontbijt, 2 x diner, huurwagen en rechtstreekse vlucht h/t. 
 • Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  Rondreis 'In het spoor van de Groote Oorlog' 8 dagen

  va. € 409 -

  Je reist met deze rondreis door 3 regio's: Le Nord, Champagne en Lorraine, de rondreis verloopt m.a.w. langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Je verblijft in hotels 3* met ontbijtbuffet en 3x diner. Inclusief nog een fles wijn, uitgebreid roadbook en infopakket over WO I. 
 • Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  va. € 795 -

  Je logeert in hotels van 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: vlucht h/t met Air Corsica en huurwagen met all-in verzekering. Je reist van het meest noordelijke puntje tot het zuidelijke deel, regio Porto-Vecchio. 
 • Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  Normandië-Zuid, rondreis 8 dagen in charmehotelletjes

  va. € 275 -

  Tijdens deze rondreis verblijf je ten zuiden van Normandië, eerst in de Orne, een prachtige groene regio. Daarna in de regio van de Mont Saint-Michel. Verblijf in 2* en 3* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet. 
Pagina: 12