Reviews & beoordelingen: Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse (17)

Beleef een unieke mix van bezienswaardigheden in Normandië en Bretagne

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Johan & Carine 25 september 2019

Al zo dikwijls gebruik gemaakt van jullie reisgidsen en altijd top ! Praktisch met alle nodige info.

lieven veeckman 26 juni 2018

Zeer goede gids om met de camper te volgen. Een aanrader

SWINNES J 30 maart 2018

GOEDE INFO OM OP VERDER TE BORDUREN GA WAARSCHIJNLIJK DE REIS BOEKEN

Egbert Harbers 11 maart 2018

Zag er zeer verzorgd uit. Heeft mijn interesse om naar Normandië te gaan versterkt. Hoop in het najaar de reis te maken.

agnes huyghe 24 februari 2018

Heel duidelijke en interessante informatie.

Johan Leys 25 december 2017

Zeer praktisch en duidelijk. Rondrit staat op onze kalender voor mei 2018. En we kijken er nu al naaruit.

De Zutter Julien 23 december 2017

de streek enkele jaren geleden bezocht, maar een proficiat zoals deze reisgids beschreven is. plaatsen in beschrijving gaan we zeker bezoeken !

Hans Ghijs 5 december 2017

Mooie rondrit, staat op ons programma voor de lente 2018.

Stein Gil 4 december 2017

Praktisch en overzichtelijk. Eindelijk een beknopte reisgids waar alles in vermeld staat wat de moeite is. Ben er zeer blij mee.

vissers luc 1 december 2017

prachtig en duidelijk geschreven inormatie

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info