Reviews & beoordelingen: Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse (23)

Beleef een unieke mix van bezienswaardigheden in Normandië en Bretagne

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

leo 10 februari 2020

De voorgestelde reis lijkt ons inderdaad wel zeer interessant. Vol bruikbare tips en ideeen Wij overwegen daarmee ook om deze te gaan maken, weten alleen nog niet de exacte datum. groeten Leo

thea nijhuis 15 december 2019

heel mooi en overzichtelijk volgend jaar gaan we er naar toe gaan er zeker gebruik van maken bedankt

Robert Lissarde 15 december 2019

Zeer goed.

Gabriel Mulder 15 december 2019

Mooie gids met veel tips die ik volgend jaar voor onze vakantie in Normandië en Bretagne goed kan gebruiken.

Y VAN GEMERDEN 15 december 2019

Vol met leuke bruikbare tips die ik al vaker gebruikt heb voor mijn bezoeken aan Normandië en Bretagne. Top, ga zo door!

Marcel 15 december 2019

Een goede en duidelijke beschrijving,dak daarvoor.

Johan & Carine 25 september 2019

Al zo dikwijls gebruik gemaakt van jullie reisgidsen en altijd top ! Praktisch met alle nodige info.

lieven veeckman 26 juni 2018

Zeer goede gids om met de camper te volgen. Een aanrader

SWINNES J 30 maart 2018

GOEDE INFO OM OP VERDER TE BORDUREN GA WAARSCHIJNLIJK DE REIS BOEKEN

Egbert Harbers 11 maart 2018

Zag er zeer verzorgd uit. Heeft mijn interesse om naar Normandië te gaan versterkt. Hoop in het najaar de reis te maken.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info