Vakantie Ierland: tips, info en bezienswaardigheden

Over Dublin, Cork, Belfast, praktische tips en ... Guiness

Ierland staat bekend als het groene eiland. Ga mee met ons op ontdekkingsreis in Ierland waar vrolijkheid, muziek, geschiedenis, een onwaarschijnlijk mooie natuur, kastelen en andere historische gebouwen overal op het eiland met elkaar verweven zijn. We laten je het bekende Ierland zien en bieden stadswandelingen aan in Dublin en Belfast, maar Ierland is méér dan deze iconische grote steden. Door de adembenemende natuur wil je uiteraard ook 'proeven' van de ruige landschappen, de woeste kusten. Wie Ierland zegt, denkt ook aan de bekende Guiness. Leer in de typische Ierse pubs hoe je er het beste van geniet. Met een rondreis, kant-en-klaar geserveerd, kan je Ierland pas goed écht leren kennen. We gingen ter plaatse gaan verkennen en kwamen terug met een karrevracht aan informatie over boeiende streken. We distilleerden de meest praktische tips. Nu is het aan jou om het groene Ierland te gaan verkennen.  Lees meer

Ga mee op ontdekkingsreis door het groene adembenemende Ierland.
 • Rondreizen Ierland

  Rondreizen Ierland

  Bij Pharosreizen hebben ze een ruim aanbod aan rondreizen in Ierland. Zo kan je met hen tussen 10 en 25 dagen reizen, ook themareizen, familiereizen en luxe-reizen zijn beschikbaar.
  va. € 549 - Boek nu
 • Laat je verleiden door het groene Ierland
 • Wat moet je gezien hebben in Dublin en Belfast?
 • Reis door schitterende landschappen 
 • Praktisch tips en schat aan informatie verzameld uit eigen ervaringen
 • Stap in voor een 16-daagse rondreis op maat

Gratis reisgids Ierland?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Reviews en beoordelingen vakantie Ierland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Ierland? Plaats je beoordeling

Gerrit Verniers 18 januari 2022

Beste, Wat we goed vinden, is dat deze gids een route in detail beschrijft, zodat het met een co-piloot erbij hopelijk tot weinig verloren ritten leidt. Ik heb nog geen andere gidsen gezien met dit detail. Wat ik minder vind is dat de kaarten soms 90" gedraaid zijn, en niet op een computer kunnen gelezen worden. De gids is geoptimaliseerd voor papier, maar waarom niet ook een 2de kaart voorzien die wel goed ge-orienteerd is voor een beeldscherm. Verder zou er ook wat meer kunnen uitgewijd worden over wandelingen (vb Killarney National Park, Connemara) - en niet te vlug rondrijden.

marc van gestel 18 januari 2019

Wij gaan in april naar Ierland, de reisgids die wij gekregen hebben dient als basis om onze reis uit te stippelen! mooie uitgave!

Eddie Van Delm 5 november 2018

Zeker bedankt voor deze info. We hebben genoten van onze trip en dit zeker ook door jullie info. Je maakt er vele mensen gelukkig door !! Oprechte dank!

Els De Schrijver 28 januari 2018

Super reisgids! Ik wil NU vertrekken!

GH Nekkers 27 november 2017

Leuke en mooie informatie om onze camperreis in 2018 naar Ierland nog completer voor te bereiden

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info