Reviews & beoordelingen: Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension (8)

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Emmanuel Goemans 11 augustus 2019

Zeer goede gids,behalve wat weinig over sedan.

magda mestdagh 29 juni 2019

Zeer uitgebreide gids om een paar week-ends in de Franse Ardennen te vullen. De stadsgidsen zijn ook zeer handig. Bedankt

Wyckmans 23 oktober 2018

Een zeer uitgebreide gids, geschikt om de reis vlekkeloos te laten verlopen met heel wat bruikbare tips onderweg. Een prettige reisroute en een ongelooflijk mooie omgeving, en dat zo dicht bij huis, hier gaan wij zeker nog naar toe!

Sandy Braem 9 november 2016

Wij vonden vooral Charleville zeer leuk om te bezoeken. Deze gidsen vormen voor ons altijd een meerwaarde aan onze vakantie !

Guido Persyn 17 oktober 2016

Goede gids om ter plaatse een stadsverkenning te voet te doen.

Huybrechts John 29 juni 2016

Zeer overzichtelijke gids en best bruikbaar voor een uitstap naar de Franse Ardennen.

Anton van Elewout 30 mei 2016

Hele handige gids met heel veel boeiende tips. Vooral een route tip zowel voor de motor wordt er een route gegeven als voor de auto. Dit was precies wat we zochten.

Joyce van Tuyl 29 mei 2016

Het is practig in de franse Ardennen. Mede dankzij de gids hebben we het heerlijk gehad. Dichtbij vanuit Nederland, prachtige natuur en lekker eten. Een aanrader, zeker als je ook in Sedan verblijft

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info