Promoties weekendjes 4 dagen

 • Best Western Hostellerie du Vallon **** inclusief ontbijtbuffet

  Normandië Trouville 4 dagen hotel 4*

  va. € 169 -

  Best Western Hostellerie du Vallon **** in Trouville (nabij Deauville) is een bijzonder bevallig hotel, in de typische Normandische bouwstijl, met ruime en charmante kamers.

 • Sauerland 4 dagen hotel 4* in half pension met lunchpakket

  Sauerland 4 dagen hotel 4* in half pension met lunchpakket

  va. € 260 -

  In het Berghotel Hoher Knochen **** geniet je van prachtige uitzichten en bovendien ligt het heel centraal in Sauerland (Schmallenberg). Verblijf in half pension met 2x lunchpakket incl. toegang tot de Spa en wandelkaart.
 • Hostellerie Goedendag *** Lissewege

  Kust - Lissewege 4 dagen in hostellerie*** arrangement

  va. € 325 -

  Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen. 

 • 4-daagse fietsvakantie in de Veluwe Noord

  4-daagse fietsvakantie in de Veluwe Noord

  va. € 235 -

  U logeert in 3 verschillende hotels van de Fletcher-keten, telkens 4* hotels. U logeert in half pension, bagagetransport is inbegrepen. U krijgt dagelijks fietsroutes en tips. U fiets van dag 2 tot 4.
 • 4-daagse fietsvakantie Het Gooi - Noord-Holland

  4-daagse fietsvakantie Het Gooi - Noord-Holland

  va. € 245 -

  Deze 4-daagse fietsvakantie, met bagagetransport, vindt plaats rond de stad Hilversum met als toppers de stad Soest en de Loosdrechtse Plassen. Verblijf in 4* hotels inclusief half pension.
 • Hotel zur Post***, Deudesfeld inclusief half pension

  Vulkaaneifel 4 dagen in hotel*** incl. half pension

  va. € 130 -

  Hotel Zur Post*** in Deudesfeld is het ideale adres in de Vulkaaneifel om heerlijk tot rust te komen. Het hotel is gelegen op 8 km van Manderscheid en dus centraal in de Vulkaaneifel. Arrangement incl. half pension.
 • 4- en 5-daagse unieke trips naar Monaco

  4- en 5-daagse unieke trips naar Monaco

  va. € 449 -

  Inbegrepen: 3 of 4 nachten met rijkelijk ontbijtbuffet, Vlucht Brussel-Nice h/t met Brussels Airlines, Helikoptertransfer Nice-Monaco, Transfer helihaven-hotel **, Le Passeport Monte-Carlo met gratis toegang musea en attracties**.
 • Moezel 4 dagen half pension nabij Cochem

  Moezel 4 dagen half pension nabij Cochem

  va. € 278 -

  Hotel Pollmanns ***(*) ligt op 6 km van Cochem in het plaatsje Ernst aan de Moezel. Verblijf in half pension inclusief ticket voor het Moselland Museum.
 • Abbaye des Prémontrés *** tussen Nancy en Metz

  Lorraine 4 dagen in hotel *** incl. ontbijtbuffet

  va. € 165 -

  Abbaye des Prémontrés *** is ingericht in een voormalige abdij en ligt in een schitterend decor aan de oevers van de Moezel, op 25 km van Metz en Nancy. Verblijf inclusief ontbijtbuffet.
 • Weinhotel des Riesling Zum grünen Kranz ***

  Rijn - Rüdesheim 3 of 4 dagen, hotel 3* halfpension

  va. € 174 -

  Weinhotel des Riesling zum grünen Kranz *** heeft ontelbare wandelroutes in de buurt. De keuken heeft een uitstekende reputatie! Arrangement inclusief half pension (4-gangendiner en ontbijtbuffet), 2x picknick en gebruik fietsen en wandelkaart.
 • Charmehotel Domaine de Villeray & Spa ****

  Normandië Perche 4 dagen in hotel 4* halfpension

  va. € 179 -

  Domaine de Villeray**** ligt centraal in het natuurgebied van de Perche. Ideaal om uitstappen te combineren met zalig genieten van de wellness. Inclusief half pension. 
 • Hotel A la Cour d'Alsace 4* in Obernai incl. half pension

  Elzas 4 dagen in hotel 4* incl. half pension

  va. € 315 -

  In het hotel wacht je een charmant verblijf met oog voor detail in een idyllisch kader. Uitstekende beoordeling 9.2/10 van heel tevreden klanten. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 3x 3-gangendiner.
 • Hotel Le Tulipier*** inclusief 3x3-gangen diner

  Champagne-Argonne 4 dagen in half pension

  va. € 199 -

  Hotel Le Tulipier*** ligt in een groene en rustige omgeving in de bossen van de Argonne. Gastronomisch restaurant. Inclusief 3x 3 gangen diner, verwarmd binnenzwembad, gratis gebruik fietsen.  

 • Clostermanns Hof **** tussen Keulen en Bonn

  Rijn (Keulen - Bonn) 4 dagen in hotel 4* in half pension

  va. € 165 -

  Het Clostermanns Hof in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken. In het restaurant kan je genieten van culinaire verwennerij.
 • Auberge d'Alsace Hôtel de France 4* inclusief half pension

  Ardennen (Bouillon) 4 dagen in 4* hotel

  va. € 185 -

  Op 5 minuten stappen van het centrum van Bouillon, ligt Auberge d'Alsace Hôtel de France ****. Inclusief half pension (ontbijtbuffet en 3-gangendiner). Plus toegang tot het kasteel, het museum en de Archeoscoop.

 • Vulkaaneifel wandelpakket 3 of 4 dagen hotel 3*

  Vulkaaneifel 3 of 4 dagen hotel 3* wandelpromo

  va. € 157 -

  Je logeert in het populaire Hotel Zur Post Deudesfeld *** in het hart van de Vulkaaneifel met een immens aanbod aan wandelpaden. Pakket inclusief half pension, 2x lunchpakket, wandelkaart en elke ochtend rijkelijk ontbijtbuffet. Geen toeslag singlekamer.