Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension va. € 230 pp

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Dit verblijf in Hotel Le Château Fort **** in Sedan geeft je net even dat andere vakantiegevoel. In Sedan staat de grootste intact gebleven burcht van Europa (35 000 m², 7 verdiepingen). Binnenin de muren van deze versterkte burcht is het hotel stijlvol geïntegreerd. Je waant je even een kasteeldame of heer. De kamers zijn bijzonder elegant ingericht met behoud van de middeleeuwse accenten. Het gastronomische restaurant (gesloten op maandagmiddag) serveert een topkeuken met speciale aandacht voor regionale gerechten.

Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Een bonte mix van proeven van geschiedenis en natuur. Met onze gratis reisgids verken je steden, dorpen en natuur met de auto of te voet. We brengen je naar hoge toppen met unieke uitzichtspunten waarbij de Maas zorgt voor onvergetelijke momenten.  Lees meer

 • 3 overnachtingen met ontbijtbuffet
 • Inclusief half pension (dranken niet inbegrepen)
 • Wenst u meer of minder nachten? Klik dan hier.
 • Gastronomische topkeuken
 • Ideale uitvalsbasis Franse Ardennen
 • Modern logement in middeleeuws decor.
Meer info en boekenva. € 230,-
230Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze lastminute - promotie

 • Klantenbeoordeling: 8,8/10
 • Afstand vanaf Brussel: 184 km
 • Prijs per persoon op basis van een Tradition 2-persoonskamer.
 • Geldigheidsperiode
  11/02/24-31/03/24: € 245
  01/04/24-31/10/24 en 01/03-31/03/25: € 260
  01/11/24-28/02/25: € 230

  Single kamer vanaf € 339

  Enkel in de familiesuites: 2 kinderen t/m 12 jaar overnachten gratis in de suite van de ouders (inclusief half pension). Op basis van 2 betalende volwassenen.
  1 Kind t/m 12 jaar overnacht gratis op de kamer van 1 volbetalende persoon - de vol­was­sene betaalt de prijs in een éénpersoonskamer.
 • Huisdieren: € 15 per nacht
 • Parkeren: buiten de muren van de burcht
 • WiFi: gratis
Meer info en boeken

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension? Plaats je beoordeling

Eric de Haan 1 november 2023

De reisgids Franse Ardennen is een prima aanvulling op je reis. Heb in Sedan gezeten en er veel uitgehaald en aan gehad om de omgeving te bekijken. Alle reisgidsen van Euroreizen zijn net als de reizen zelf die ze aanbieden de moeite waard. Ga vaker met Euroreizen en ben altijd tevreden.

wanten guy 19 september 2023

overzichtelijk en duidelijk

Ellen 23 april 2023

Gisteren terug gekomen van een week Franse Ardennen en intensief gebruik gemaakt van de gids (vanaf blz 9 tot 18) De plaatsen zelf vonden wij niet zo spectaculair, maar vooral de beschreven geschiedenis vonden wij interessant en de beschrijvingen waren ook duidelijk. We hebben geen musea bezocht. In de Burcht in Sedan kregen we een route en op de borden stond alles in het Nederlands beschreven. Deze tour beviel ons zeer. We hadden de fietsen mee, maar deze konden we vanwege de hoogteverschillen nauwelijks gebruiken. Wel hebben we een fietstocht van Sedan naar Mouzon langs de Maas gemaakt. De info over deze fietsroute zou nog wel aan de reisgids toegevoegd kunnen worden. We hebben een keer prima gegeten bij Les Terrasses du Warcan vlakbij Givonne. Hartelijk dank weer, We gebruiken de gidsen van reisroutes.be graag.

Alex 16 april 2023

Knap werk! Heel wat informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier voorgesteld.

Tina 11 april 2023

Heel nuttige info om mijn terugreis vanuit het zuiden van Frankrijk voor te bereiden. Weet nog niet wat ik precies ga gebruiken

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info