Het Lekkere Westen

Het Lekkere Westen

Lekkerbekken kunnen zeker aan hun trekken komen in de West-Vlaamse regio’s en steden. Niet minder dan 151 chefs van Het Lekkere Westen presenteren er dan het allerbeste uit hun streek. Hiermee realiseert het provinciebedrijf Westtoer een origineel concept voor een korte vakantie of een weekendje weg in het najaar. Met de zesde editie van ‘Het Lekkere Westen’ kun je terecht in de Westhoek, de Kust, het Brugse Ommeland, de Leiestreek en Brugge. Ze presenteren zich in een gloednieuwe gratis brochure, die je hier kan bestellen of bekijken.

Gedeputeerde Franky De Block: “Het Lekkere Westen plaatst de unieke troeven van onze regio’s en Brugge in de kijker. We werken graag samen met de vele chefs. Zij vertellen een uniek verhaal en leggen altijd de link met de streek. Bovendien is het najaar meer dan ooit een interessante periode voor een korte vakantie in eigen land. Dankzij een uitgebreide promotiecampagne in Vlaanderen zal onze actie een breed publiek inspireren om onze regio’s en Brugge te ontdekken”.

Toeristische tips van ambassadeurs

‘Het Lekkere Westen’ is een uitgebreide brochure met niet minder dan 151 chefs uit de Westhoek, de Kust, het Brugse Ommeland, de Leiestreek en Brugge. Allemaal werken ze graag met producten uit hun streek. De trends zijn: lokaal, samenwerking en duurzaam. De chefs van Het Lekkere Westen zijn uitgegroeid tot echte ambassadeurs voor hun regio. Op de website en in een kleurrijk magazine vertellen ze over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

De chefs presenteren een gerecht of menu ‘Het Lekkere Westen’. De brochure ‘Het Lekkere Westen’ is voor de chefs een perfecte aanleiding om met de seizoensgebonden streekproducten originele gerechten te bereiden. Potentiële toeristen kunnen via de actie ook kennis maken met logeeradressen en ongekende plekjes.

Meer informatie: www.hetlekkerewesten.be

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info