Weekendje weg Belgische kust

Ontdek de kust op eigen tempo, van Knokke tot De Panne

Met onze reisgids Belgische kust willen we de grote verscheidenheid aantonen van deze korte kustlijn. Waar op de ene plek de hoogbouw welig tiert en de fastfoodgeuren je tegemoet komen, heb je nog vele andere plaatsen waar je rustig kan vertoeven in de duinen, in het gezelschap van de vogels, weg van het massatoerisme. Lees meer

Ontdek de mooiste plekjes aan de Belgische kust te voet, per fiets of met de auto.
  • Bezoek een van de gezellige badplaatsen
  • Maak een van onze heerlijke duinwandelingen
  • Wandel van Knokke tot helemaal in De Panne
  • Geniet van de prachtige natuur
  • Verken het hinterland met onze fietsroutes
  • Ontdek onbekende plekjes met onze reisgids

Gratis reisgids Belgische kust?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

We hebben verschillende routes voor je uitgezet, zodat je een hele andere kant van de Belgische kust leert kennen. Zo kun je in onze reisgids onder andere strand- en duinwandelingen vinden, plus een viertal fietsroutes. Alle routes zijn erg makkelijk en geschikt voor de hele familie. Je kunt ook nog drie stadswandelingen in de reisgids vinden: Oostende, Blankenberge en Nieuwpoort. Deze steden laten je kennis maken met een hele andere kant van België.

In onze reisgids vindt je alle informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden. Een ding staat vast, na het lezen van onze reisgids zal je er van overtuigd zijn dat er veel meer is aan de Vlaamse kust dan zon, zee en strand.

Onze gratis reisgids voert je van Knokke tot helemaal in De Panne, aan de Franse grens. Alles staat er uitgebreid in beschreven. We leiden je langs tal van hoogtepunten via onze uitgestippelde wandelroutes. Aan de hand van drie stadswandelingen brengen we een uitgebreid bezoek aan Blankenberge, Nieuwpoort en Oostende. En voor wie meer van de natuur houdt zijn er drie prachtige duinwandelingen. Je kan van Blankenberge naar De Haan wandelen en verder kennismaken met de natuur in Koksijde en De Panne. En tijdens de wandeling kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke picknick op een rustig plaatsje in de duinen.

Tenslotte zijn er nog onze vier fietsroutes die je langs de hele kust brengen en een heel stuk landinwaarts gaan. Je zult je uiteraard geen minuut vervelen tijdens je vakantie aan de Belgische kust. Er is hier namelijk veel meer te doen en te zien dan alleen de zee en het strand!

Reviews en beoordelingen vakantie Belgische kust

Heb je zelf tips of opmerkingen over Belgische kust: grote verscheidenheid? Plaats je beoordeling

Patrick 18 december 2022

Leuke en uitgebreide gids

Ina Meliadó 1 maart 2022

Fijne reisgids met mooie wandelingen en leuke tips.

Sonja 30 september 2020

Super handige reisgids! Zo kom je eens op plaatsen waar je anders niet zou komen! Ook altijd toffe weetjes! Als wij ergens naartoe gaan kijken we altijd of er een 'Euroreizengids' is! Al veel gebruik van gemaakt!

Tahon 13 november 2018

de gids is heel interessant en handig om te raadplegen als we nog eens de Belgische kust gaan opzoeken

Marien Eddy 15 juni 2017

We zijn naar de kust geweest en hebben de reisgids Belgische Kust gedownload en gebruikt, De bezienswaardigheden zijn perfect beschreven in deze gids, dit was een zeer goede handleiding voor ons verblijf

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info