• 5-daagse fietsvakantie in Zeeland

  5-daagse fietsvakantie in Zeeland

  va. € 429 -

  Een fietsvakantie in Zeeland met logies in Middelburg en Vlissingen, telkens in een hotel Amadore 4* incl. ontbijtbuffet, 4x 3-gangendiner, fietsroutes, parking voor auto en fiets en bagagetransport tussen de hotels.
 • 5-daagse fietsvakantie Noord-Brabant

  5-daagse fietsvakantie Noord-Brabant

  va. € 275 -

  Tijdens deze 5-daagse fietsvakantie fiets je 4 dagen met dagelijks een traject van 45 km waarbij je gans Noord-Brabant doorkruist. Je kan de routes zelf nog aanpassen. Verblijf in half pension, inclusief bagagetransport en fietsroutes.
 • Den Haag, 3 dagen hotel 4* incl. 1 dag fietshuur

  Den Haag, 3 dagen hotel 4* incl. 1 dag fietshuur

  va. € 149 -

  Het Hotel Paleis **** is een kleinschalig hotel dat in hartje Den Haag ligt. U verblijft er inclusief ontbijtbuffet en het gebruik van een fiets gedurende 1 dag (incl. fietsroutes). Ideaal voor uitstappen naar Scheveningen en de regio.
 • 5 dagen wandelen en fietsen langs de Moezel en de Rijn

  5 dagen wandelen en fietsen langs de Moezel en de Rijn

  va. € 265 -

  Je verblijft eerst thv Traben-Trarbach aan de Moezel en vervolgens in Rüdesheim, telkens in 3* hotels. Er zijn ook nog 3 diners inbegrepen, 2x picknick en aan de Rijn kan je een rugzakje gebruiken met wandelkaart.
 • 5-daagse fietsvakantie in de Veluwe

  5-daagse fietsvakantie in de Veluwe

  va. € 325 -

  U logeert in 4 verschillende hotels van de Bilderberg-keten, telkens 4* hotels. U logeert in half pension, bagagetransport is inbegrepen. U krijgt dagelijks fietsroutes en tips. U fiets van dag 2 tot 5. Optioneel: picknick, fietshuur.
 • Fietsvakantie 6 dagen Loirevallei met bagagetransport

  Fietsvakantie 6 dagen Loirevallei met bagagetransport

  va. € 599 -

  Een unieke fietsrondreis langs kastelen en rivieren in de Loirevallei. Verblijf in 3* hotels met ontbijt en diner, ook 2 picknick's inbegrepen. Eveneens roadbook, assistentie, bagagetransport en transfer laatste dag.
 • GH Luxemburg hotel 3* gastronomisch verblijf

  GH Luxemburg hotel 3* gastronomisch 3-daagse

  va. € 218 -

  Een echt gastronomisch verblijf op de grens tussen Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg nabij Diekirch en Vianden. Fietshuur mogelijk in het hotel (ook kano's kunnen gehuurd worden).
 • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

  va. € 190 -

  Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.
 • Nederlands Limburg, 3-daagse fietsvakantie

  Nederlands Limburg, 3-daagse fietsvakantie

  va. € 176 -

  Hotel Maashof *** ligt niet ver af van de Maas en Venlo. Ideaal voor een fietsvakantie in de Maasvallei en Nederlands Limburg. Verblijf incl. half pension en gebruik van de fietsenstalling en wellnesszone.
 • Zwarte Woud 8 dagen hotel 3* met fietspakket

  Zwarte Woud 8 dagen hotel 3* met fietspakket

  va. € 630 -

  Een compleet pakket in het midden van het Zwarte Woud in Ferienhotel Ödenhof ***, half pension en 1x Indisch diner, 7x lunchpakket, 3 dagen elektrische fietshuur en 1x massage (60').
 • Gelderland - Apeldoorn, 3 dagen hotel 3* met 1x diner

  Gelderland - Apeldoorn, 3 dagen hotel 3* met 1x diner

  va. € 89 -

  Hotel Oranjeoord *** ligt in de bossen nabij Apeldoorn. In deze promotie is inclusief 2 overnachtingen, 2x ontbijtbuffet en 1x een 5-gangendiner. Deze prijs is geldig mits reservering van min. 30 dagen voor afreis.
 • Leeuwarden, 4 of 5 dagen Oranje hotel 4*

  Leeuwarden, 4 of 5 dagen Oranje hotel 4*

  va. € 207 -

  Je verblijft in het Oranje hotel Leeuwarden ****, 4 dagen (incl. 1 diner) of 5 dagen (incl. 2x diner), ook promoties met ticket voor de veerboot naar het Waddeneiland Schiermonnikoog of Ameland.
 • Hostellerie Goedendag *** Lissewege

  Kust - Lissewege 4 dagen in hostellerie*** arrangement

  va. € 299 -

  Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

 • Rotterdam 3 dagen hotel 3* centrale ligging

  Rotterdam 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  va. € 124 -

  Het Hotel van Walsum *** ligt zeer centraal in Rotterdam, nabij het museumkwartier en op korte loopafstand van de vele winkels. En toch ligt het zeer rustig. Verblijf met ontbijtbuffet en 2 dagen gebruik van fietsen.
 • Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  Noord-Brabant 3 dagen hotel 4*

  va. € 145 -

  Hotel Landgoed De Rosep**** krijgt van onze klanten een zeer hoge kwotering van 9/10 voor zijn kwaliteit, vriendelijkheid en ligging. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Er is fietsverhuur en een uitstekende wellness met gratis toegang.