Geen toeslag éénpersoonskamers

 • Hotel zur Post***, Deudesfeld inclusief half pension

  Vulkaaneifel 4 dagen in hotel*** incl. half pension

  va. € 130 -

  Hotel Zur Post*** in Deudesfeld is het ideale adres in de Vulkaaneifel om heerlijk tot rust te komen. Het hotel is gelegen op 8 km van Manderscheid en dus centraal in de Vulkaaneifel. Arrangement incl. half pension.
 • Vulkaaneifel 3 dagen hotel 3* half pension

  Vulkaaneifel 3 dagen hotel 3* half pension

  va. € 99 -

  Je verblijft in het hartje van de Vulkaaneifel met veel wandelroutes. Het Wolffhotel*** ligt midden in de bossen. Inbegrepen: 2x of 3x ontbijtbuffet en 2x 3-gangendiner. Geen supplement single.
 • Vulkaaneifel wandelpakket 3 of 4 dagen hotel 3*

  Vulkaaneifel 3 of 4 dagen hotel 3* wandelpromo

  va. € 157 -

  Je logeert in het populaire Hotel Zur Post Deudesfeld *** in het hart van de Vulkaaneifel met een immens aanbod aan wandelpaden. Pakket inclusief half pension, 2x lunchpakket, wandelkaart en elke ochtend rijkelijk ontbijtbuffet. Geen toeslag singlekamer.
 • Clostermanns Hof **** tussen Keulen en Bonn

  Rijn (Keulen - Bonn) 4 dagen in hotel 4* in half pension

  va. € 165 -

  Het Clostermanns Hof in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken. In het restaurant kan je genieten van culinaire verwennerij.
 • Hotel La Vela *** aan meer van Trasimeno

  Umbrië - Toscane 8 dagen in hotel*** inclusief halfpension

  va. € 350 -

  Hotel La Vela *** ligt in de glooiende heuvels van het mooie Umbrië aan het Lago Trasimeno, één van de grootste meren in Italië. Inclusief half pension. Geen toeslag éénpersoonskamer.