Andalusië 'charmehotelletjes met Nederlandstalige uitbaters' 8-daagse fly&drive

Overdag rondtoeren en 's avonds 'thuiskomen' kan op deze rondreis

De rondreis Andalusië 'charmehotelletjes met Nederlandstalige uitbaters' 8-daagse fly&drive biedt een mooie combinatie van leuke en interessante uitstappen. Je eerste verblijf ligt pal in het midden van een driehoek gevormd door Córdoba, Granada en Málaga. Gránada is een topbestemming in Andalusië. Málaga kan je ook nog vanuit je tweede verblijf gaan verkennen. Of je kan een rondrit maken met veel variatie (barok, anijsstadje, een meer). Daarna reis je af naar de Costa del Sol. Je hebt er de keuze vrij. Of je kiest voor strandtoerisme of je gaat op verkenning in de regio. Lees meer

Vanop een heuvel daal je af naar de zee en onderweg raak je betoverd door dit stukje Andalusië.
  • Verblijf bij Nederlandstalige uitbaters
  • Genieten vanop een heuvel met uitzicht op Sierra Nevada
  • Op verkenning in Málaga en/of Granada met stadswandeling
  • Rondrit met Andalusische barok (Priego do Córdoba), witte dorpje Iznájar 
  • Strandtoerisme aan de Costa del Sol
  • Inbegrepen: 7 x ontbijt, huurwagen (8x24), vlucht Brussel-Málaga
  • Gratis Roadbook bij boeking  
845Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Wat zo aangenaam aanvoelt nog voor je vertrokken bent, is de zekerheid dat je ter plaatse in de twee charmeverblijven je in je eigen taal kan uitdrukken. Geen gedoe met mekaar verkeerd te begrijpen. Handig voor afspraken en allerhande vragen.

Eerste logeeradres, eerste hoogtepunt

Het eerste logeeradresje, B&B Las Navillas in Montefrio, is een klein paradijsje omringd door bergen, olijfbomen op 5 km van het dorpje. Uitzicht op de Sierra Nevada, op een uurtje rijden van Granada. Je kan een rondrit (ca. 135 km) maken met onderweg Andalusische barok (Priego do Córdoba, 35 km), de stad van anijs (Rute, + 38 km) of genieten van ontspanning aan een groot meer bij het witte dorpje Iznájar (+ 20 km). Marc en Mady zijn kenners van de regio, fervente wandelaars en fietsers. Je kan geen betere gidsen bedenken. Voor wie dat wil, bereidt Mady een smaakvol diner klaar met lokale produkten (6x in de week). Soms is er barbecue of een paëlla. Afkoelen kan in het buitenzwembad. Ideaal adresje om in alle rust te genieten van de zon en de omgeving. 

Tweede logeeradres, 'n parel aan de Costa del Sol        

Na de transfer kom je in een totaal andere omgeving want het strand ligt op minder dan 10 km van La Posada del Angel ***. Marbella mag dan al een naam hebben van mondaine badstad. Je bent er tenminste zeker van ongerepte stranden. Maar je hoeft niet altijd aan het strand te liggen of in de chique winkelstraten rond te lopen. Een beetje uitdaging gewenst? Waarom dan niet de makkelijke maar licht avontuurlijke wandeling doen op de bekende Caminito del Rey? Of je kan naar het paradijs voor surfers en kiteboarders in Tarifa. Maar waarom niet het wereldbekende Ronda bezoeken. Je vindt er pittoreske straatjes, pleintjes, unieke uitzichten op de 'rotsstad'. Met het natuurpark Sierra de las Nieves vlakbij wordt het misschien nog een moeilijke keuze. Maar ook dan kan je raad vragen aan de eigenaars van het charmehotelletje want zij spreken dezelfde taal als jij, ook letterlijk. Op wandelafstand van je logies vind je een ruim aanbod aan restaurantjes en terrasjes.

Voorstel reisprogramma

Dag 1: Heenreis, verblijf in Montefrio, B&B Las Navilas.
Transfer luchthaven Málaga-Montefrio: 120 km. Luieren ter plaatse om te wennen aan de zon en het uitzicht. 
Dag 2: rondrit met Priego do Córdoba (barok), Rute (stadje van anijsdrank), witte dorpje Iznájar aan groot meer (totaal 135 km).
Dag 3: Granada (60 km) of Málaga (105 km).
Dag 4: Transfer naar La Posada del Angel *** in Ojén. Rechtstreeks, ca. 150 km via snelste route (ev. blitzbezoek Málaga). Of via Antequera (80 km), El Torcal (+17 km), vervolgens naar Ojén (+ 95 km). Tot: ca.195 km.
Dag 5: Ronda (70 km).
Dag 6: Marbella (Costa del Sol), ca. 10 km en/of Tolox (toegang tot Sierra de las Nieves) 30 km.
Dag 7: Málaga (tweede kans voor zij die vanuit eerste verblijf er niet kwamen) of Caminito del Rey (avontuurlijke wandeling), naar startplaats 55 km. Of ter plaatse en/of surfen, kiteboarden in Tarifa (110 km).
Dag 8: terugreis

Deze 8-daagse rondreis Andalusië op kaart

Vraag een prijsofferte aan

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië 'charmehotelletjes met Nederlandstalige uitbaters' 8-daagse fly&drive? Plaats je beoordeling

chrissie hostens 9 mei 2021

Zeer mooie tips en leuke bestemming.Die reis staat op mijn verlangenreis,dus nog te plannen.

Hans Demey 10 februari 2019

De gids was zeer leerrijk, veel nuttige tips.

Beppie 16 april 2018

Vind de gids en hotelletjes fantastisch. Ga hem doen, samen met mijn dochter

cameleon incentievs 25 januari 2018

perfecte info voor de klant

Ad van Nunen 23 januari 2018

Andalusië is onze favoriete bestemming

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info