Andalusië 'charmehotelletjes met Nederlandstalige uitbaters' 8-daagse fly&drive

Overdag rondtoeren en 's avonds 'thuiskomen' kan op deze rondreis

De rondreis Andalusië 'charmehotelletjes met Nederlandstalige uitbaters' 8-daagse fly&drive biedt een mooie combinatie van leuke en interessante uitstappen. Je eerste verblijf ligt pal in het midden van een driehoek gevormd door Córdoba, Granada en Málaga. Ideaal om vanuit je logies de kans te grijpen deze bekende steden beter te leren kennen. Daarna reis je af naar de Costa del Sol. Je hebt de keuze vrij. Of je kiest voor strandtoerisme of je gaat op verkenning in de regio. Lees meer

Vanop een heuvel daal je af naar de zee en onderweg raak je betoverd door dit stukje Andalusië.
  • Verblijf bij Nederlandstalige uitbaters
  • Genieten vanop een heuvel met uitzicht op Sierra Nevada
  • Op verkenning in Córdoba, Málaga of Granada
  • Strandtoerisme aan de Costa del Sol
  • Doe nog meer ideeën op in ons Roadbook
  • Inbegrepen: 7 x ontbijt, huurwagen (8x24), vlucht Brussel-Málaga
  • Gratis Roadbook bij boeking  
675Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Wat zo aangenaam aanvoelt nog voor je vertrokken bent, is de zekerheid dat je ter plaatse in de twee charmeverblijven je in je eigen taal kan uitdrukken. Geen gedoe met mekaar verkeerd te begrijpen. Handig voor afspraken en allerhande vragen.

Eerste logeeradres, eerste hoogtepunt

Het eerste logeeradresje, Cortijo La Haza Bed & Breakfast, ligt in Iznájar, niet ver van het gelijknamige stuwmeer. Je verblijft er in een oud olijfboerderijtje op een heuvel, omringd door groen en met uitzicht op de Sierra Nevada. Je krijgt er een zwembad bij én de charme van gastvrouw Bernadette en gastheer Patriek die ook achter het fornuis staat. Als je hier niet aan onthaasten toe komt, dan nergens. Excursies naar bekende steden zoals Córdoba, Granada en Málaga zijn een mogelijkheid. Ver verplaatsen hoeft niet want méér dan 120 km (heen) valt er niet te rijden.  

Tweede logeeradres, 'n parel aan de Costa del Sol        

Na de transfer kom je in een totaal andere omgeving want het strand ligt op minder dan 10 km van La Posada del Angel ***. Marbella mag dan al een naam hebben van mondaine badstad. Je bent er tenminste zeker van ongerepte stranden. Maar je hoeft niet altijd aan het strand te liggen of in de chique winkelstraten rond te lopen. Een beetje uitdaging gewenst? Waarom dan niet de makkelijke maar licht avontuurlijke wandeling doen op de bekende Caminito del Rey? Of je kan naar het paradijs voor surfers en kiteboarders in Tarifa. Maar waarom niet het wereldbekende Ronda bezoeken. Je vindt er pittoreske straatjes, pleintjes, unieke uitzichten op de 'rotsstad'. Met het natuurpark Sierra de las Nieves vlakbij wordt het misschien nog een moeilijke keuze. Maar ook dan kan je raad vragen aan de eigenaars van het charmehotelletje want zij spreken dezelfde taal als jij, ook letterlijk. Op wandelafstand van je logies vind je een ruim aanbod aan restaurantjes en terrasjes.

Voorstel reisprogramma

Dag 1: Heenreis, verblijf in Iznájar, Cortijo La Haza Bed & Breakfast.
Transfer luchthaven Málaga-Iznájar: 95 km. Naar het stuwmeer van Iznájar of luieren ter plaatse. 
Dag 2: Córdoba (120 km) of Málaga (73 km).
Dag 3: Granada (90 km) of Málaga (73 km).
Dag 4: Transfer naar La Posada del Angel *** in Ojén. Rechtstreeks, ca. 120 km via snelste route. Of via Antequera (45 km), El Torcal (+17 km), vervolgens naar Ojén (+ 95 km). Tot: ca.160 km.
Dag 5: Ronda (70 km).
Dag 6: Marbella (Costa del Sol), ca. 10 km en/of Tolox (toegang tot Sierra de las Nieves) 30 km.
Dag 7: Málaga (tweede kans voor zij die vanuit eerste verblijf er niet kwamen) of Caminito del Rey (avontuurlijke wandeling), naar startplaats 55 km. Of ter plaatse en/of surfen, kiteboarden in Tarifa (110 km).
Dag 8: terugreis

Meer info en offerte aanvragen

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Andalusië 'charmehotelletjes met Nederlandstalige uitbaters' 8-daagse fly&drive? Plaats je beoordeling

Beppie 16 april 2018

Vind de gids en hotelletjes fantastisch. Ga hem doen, samen met mijn dochter

cameleon incentievs 25 januari 2018

perfecte info voor de klant

Ad van Nunen 23 januari 2018

Andalusië is onze favoriete bestemming

K. 19 januari 2018

Heb de gids alleen nog maar doorgekeken en de inspiratiegids bevalt goed. Ga zeker gebruiken wanneer ik daar ben.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info