Unieke rondreizen fly & drive, met gratis roadboek

Fly & drive reis: boek je vlucht, huurauto en accommodatie in één. Met de huurwagen rij je vervolgens zelf van het ene naar het andere hotel volgens een route die van tevoren is uitgestippeld. Hoe je de reis vervolgens indeelt, is helemaal aan jou.

Overzicht rondreizen Andalusië

Andalusië
andalusie

Overzicht rondreizen Baai van Napels en Amalfi kust

Baai van Napels en Amalfi kust
baai-napels-amalfi

Overzicht rondreizen Baltische hoofdsteden

Baltische hoofdsteden
baltische-staten
 • Rondreis Estland 10-daagse fly & drive

  Rondreis Estland 10-daagse fly & drive

  va. € 1015 -

  Deze rondreis brengt je langs de highlights van Estland. Je start in Tallinn en eindigt op het eiland Saaremaa. Je doet 4 locaties aan. Incl. ontbijt, vlucht h/t en huurwagen.

Overzicht rondreizen Corsica

Corsica
corsica
 • 12-daagse rondreis Corsica van zuid naar noord

  12-daagse rondreis Corsica van zuid naar noord

  va. € 1535 -

  Je start in het uiterste zuiden (Bonifacio) en eindigt in het noorden van Corsica. Je logeert op 5 locaties in hotels 3* en 4* incl. ontbijtbuffet, huurwagen met all-in verzekering en vlucht h/t Charleroi-Ajaccio.
 • Rondreis Corsica 8 dagen fly & drive

  Rondreis Corsica 8 dagen fly & drive

  va. € 1049 -

  Met deze rondreis blijf je in Bastelica en in Porto-Vecchio. Je verblijft in een 3* hotel en een 4* hotel telkens met ontbijtbuffet, inclusief vlucht h/t met Air Corsica en een huurwagen met all-in verzekering.
 • Wondermooi Corsica, 15-daagse rondreis fly & drive

  Wondermooi Corsica, 15-daagse rondreis fly & drive

  va. € 1950 -

  Met deze rondreis verken je het ganse eiland, van het noorden tot het zuiden en logeer je op 5 locaties in hotels 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: huurwagen met all-in verzekering en vlucht h/t.
 • Wondermooi Noord-Corsica, 8-daagse fly & drive

  Wondermooi Noord-Corsica, 8-daagse fly & drive

  va. € 1099 -

  Deze rondreis brengt je naar de noordelijke helft van Corsica. Je verblijft er in 4 hotels met 3 en 4* inclusief ontbijtbuffet, daardoor hoef je geen grote afstanden af te leggen. Fly & drive incl. vlucht h/t Brussel-Charleroi en huurwagen all-in.
 • Zuid-Corsica 8-daagse rondreis fly & drive charmehotelletjes

  Zuid-Corsica 8-daagse rondreis fly & drive charmehotelletjes

  va. € 1029 -

  Je verblijft bij deze rondreis in het zuiden, zowel in het binnenland als aan de kust. We kozen telkens voor mooie charmehotelletjes, verblijf met ontbijtbuffet. Rondreis incl. vlucht h/t en huurwagen all-in.
 • Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  Corsica 'van noord tot zuid' rondreis fly & drive 9 dagen

  va. € 1345 -

  Je logeert in hotels van 3* en 4* inclusief ontbijtbuffet. Eveneens inbegrepen: vlucht h/t met Air Corsica en huurwagen met all-in verzekering. Je reist van het meest noordelijke puntje tot het zuidelijke deel, regio Ajaccio. 

Overzicht rondreizen Costa Blanca

Costa Blanca
costa-blanca

Overzicht rondreizen Galicië

Galicië
galicie

Overzicht rondreizen Griekenland

Griekenland
griekenland

Overzicht rondreizen Madeira

Madeira
madeira

Overzicht rondreizen Noord-Spanje

Noord-Spanje
noord-spanje
 • 8-daagse rondreis in 4* Paradores in Noord-Spanje

  8-daagse rondreis in 4* Paradores in Noord-Spanje

  va. € op aanvraag -

  Je verblijft in 4 hotels Parador 4* en start in Hondarribia en vervolgens naar Argómaniz, Limpias en Villanueva de Cangas. Verblijf incl. ontbijt, vlucht Brussel-Bilbao h/t en huurwagen met all-in verzekering.
 • 8-daagse rondreis in 4* Paradores in Cantabrië (N-Spanje)

  8-daagse rondreis in 4* Paradores in Cantabrië (N-Spanje)

  va. € op aanvraag -

  Je verblijft in 4 hotels Parador 4* en start in Limpias, vervolgens gaat het naar Villanueva de Cangas, Gijón en Ribadeo. Verblijf incl. ontbijt, vlucht Brussel-Bilbao h/t en huurwagen met all-in verzekering.
 • Noord-Spanje 11 d. fly&drive

  Noord-Spanje 11-daagse rondreis fly&drive

  va. € 1045 -

  Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland. Op stap in de bergen van Picos de Europa. Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, huurwagen (all-in verzekering) en vlucht h/t Brussel - Bilbao.

Overzicht rondreizen Portugal

Portugal
portugal

Overzicht rondreizen Puglia

Puglia
puglia

Overzicht rondreizen Sardinië

Sardinië
sardinie
 • Sardinië 8 dagen fly & drive in 4* hotelletjes

  Sardinië 8 dagen fly & drive in 4* hotelletjes

  va. € 1369 -

  De rondreis 'Sardinië, een eiland vol contrasten' laat je genieten van dit prachtig eiland vanuit twee kleinschalige 4* hotels. Deze individuele rondreis is inclusief ontbijtbuffet, huurwagen en vlucht h/t vanaf Brussel.

Overzicht rondreizen Sicilië

Sicilië
sicilie

Overzicht rondreizen Spanje

Spanje
spanje
Toon rondreizen fly & drive

Vertrek per vliegtuig en doe de rondreis in een huurwagen

Toon rondreizen met eigen wagen

Beleef de volledige uitgestippelde rondreis in je eigen vertrouwde wagen

Bij onze fly & drive rondreizen weet je zeker dat er bij aankomst op het vliegveld in het land van bestemming een huurauto van uitstekende kwaliteit voor je klaarstaat en ben je niet afhankelijk van taxi's of openbaar vervoer.

 • Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer. Het supplement voor een éénpersoonskamer is op aanvraag.
 • Kinderkortingen geldig bij verblijf op kamer van de ouders en zijn steeds op basis van twee betalende volwassenen.
 • Individuele rondreis zonder begeleider. Programma vrij in te vullen, je reist aan eigen tempo.
 • Geen andere kortingen van toepassing.
 • 100% kosten bij wijziging of annulatie

Een fly & drive reis is de perfecte manier om zelfstandig de streek of land van jouw keuze te ontdekken. Fly & drive vakanties bieden een ongekende vrijheid. Met de auto rij je van plaats naar plaats, waarbij je het tempo en de route helemaal zelf bepaalt. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van de omgeving. Zo leer je het land en de cultuur pas echt goed kennen.De aankomst, het vertrek en verblijf zijn al geregeld, en de rest van de reis kan jij zelf invullen. Het mooie aan een fly & drive vakantie is dat je naar je bestemming vliegt en dus niet van tevoren al uren in de auto hoeft door te brengen. Dat maakt de reis natuurlijk een stuk aangenamer. Eens aangekomen op je bestemming pak je de auto, en eenmaal daar is rondrijden een waar avontuur. Het is tenslotte de ultieme manier om de omgeving op een comfortabele en ontspannen manier te verkennen.

Fly & drive reizen bieden het beste van twee werelden: je hebt de vrijheid om helemaal zelf je reis en de route te plannen, maar daarnaast ook de zekerheid van een vooraf geboekt hotel of appartement. Kortom: volop comfort en geen zorgen; precies zoals een vakantie hoort te zijn. Maak je keuze uit onze uitgebreide selectie rondreizen fly & drive en beleef de vakantie van je dromen.