Gran Canaria 8 dagen rondreis fly&drive in charmehotels

Leer Gran Canaria anders kennen met deze unieke rondreis

De rondreis biedt charme aan in de pure zin van het woord. Je bent ook telkens weg van het massatoerisme. Eerst verblijf je in Agaete (vlakbij het visserdorpje Puerto de las Nieves) op een 40 minuten rijden van Las Palmas. Bezoek de bruisende hoofdstad of kies voor verrassende uitstapjes vlakbij je hotel. Luieren op het strand is ook toegelaten. Je tweede logies is een topadresje in een machtig decor. Hotelletje is kleinschalig, familiaal gerund in een landhuis. Schitterende natuur, ideaal voor wandel - en natuurliefhebbers. Of bezoek een grottencomplex, de wolkenrots of de golvende zandduinen van Maspalomas. Lees meer

Gran Canaria 'n beetje anders leren kennen dan het stereotiepe beeld, dat vind je in deze rondreis. 
  • Inclusief: 7x overnachtingen met ontbijtbuffet
  • incl. huurwagen 7x24 u, vlucht h/t Brussel-Las Palmas
  • Bezoek de hoofdstad Las Palmas, grootste botanische tuin van Spanje
  • Wandelen in schitterende natuurgebieden: Las Cumbres, Pico de las Nieves
  • Relaxen op het strand, excursie naar golvende zandduinen Maspalomas
  • Tips voor uitstapjes: grotwoningen, grottencomplex, krater ...
  • Altijd aangenaam klimaat op Gran Canaria 
  • Gratis reisgids met voorstellen reisprogramma bij reservering
Vraag een offerte aanva. € 985,-
985Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

3 nachten in Agaete: Hotel Rural: Finca Las Longueras

Verblijf op domein met nog actieve bananenplantages en sinaasappelbomen. Toch zal je hier omringd zijn door rust, op 2 km van het dorpscentrum. Tuin met zwembad (verwarmd). Buiten geniet je van een prachtige tuin. Binnen is er een fitness en zijn er talrijke kleine salons om rustig te genieten. De eetkamer is op de 1ste verdieping, half pension mogelijk met bediening aan tafel.

Dag 1: Aankomst in Agaete, ev. verkenning dorpje (2 km) met een klein koffiemuseum. Het rotsstrand ligt op 3 km.
Dag 2: Bezoek Las Palmas,  de bruisende hoofdstad (33 km,op ca. 40' rijden). Je hebt er het havengedeelte, het goudkleurige strand van Playa Las Canteras en het historische deel Vegueta met mooie gebouwen, pleintjes, musea + ev. botanische tuin, grootste van Spanje (ca. op 7 km van Las Palmas) 
Dag 3: Wandelen in omgeving van hotel of luieren op het strand of kortbij uitstapjes zoals Puerto de las Nieves met zijn vele visrestaurantjes of Firgas (30 km), kleinste stadje op Gran Canaria of Teror (40 km), bedevaartsoord én mooiste dorpje op het eiland of grotwoningen van Cenobio de Valerón (15 km).
Dag 4: Transfert naar Vega de San Mateo (ca. 60 km, reken op anderhalf uur rijden via Las Palmas).  

4 nachten in Vega de San Mateo: Hotel Las Calas

In een gehucht nabij San Mateo, klein gezellig dorpje.  Kleinschalig en heel charmevol hotelletje in een landhuis. Tuin met buitenzwembad.Je vertoeft hier in het middelpunt van het eiland. Prachtig uitzicht op de hoogste toppen van Pico de las Nieves. Paradijs voor wandelaars.    

Dag 5: Bezoek aan grotwoningen Acusa Seca of naar Artenara (35 km,ca. 1 u rijden), hoogstgelegen stad op Gran Canaria met rotshuizen, een reuzegroot Christusbeeld. OF naar Santa Brigida (ca. 30 minuten rijden). Bezoek daar een grottencomplex van Cueva de los Frailes. OF naar de Caldera de Tejada, een gigantische krater op drie kwartier rijden van je verblijf.
Dag 6: We trekken de natuur in vandaag. Het natuurgebied Las Cumbres is schitterend. Maar ook de Pico de las Nieves kan je moeilijk missen. Je kan naar de hoogste toppen en krijgt er prachtige vergezichten als beloning. Wie het nog wat verder wil zoeken, kan naar de Barranco de Fataga, een indrukwekkende kloof op anderhalf uur van je verblijf, dat wel. De Roque Nublo (wolkenrots) ligt op zowat 40', de Roque Bentayga ligt dan weer wat verder (een uurtje zowat).  

Dag 7: Wie toch eens wat zand onder de voeten wil, kan relaxen bij de golvende zandduinen van Maspalomas (zuiden, ca 60 km, reken op anderhalf uur rijden) maar op je voorlaatste dag verkies je misschien om nog wat te luieren bij het hotel. 
Dag 8: Terugreis, vanaf Las Calas naar luchthaven, 35 km, ca. 40 minuten rijden. 

Vraag een offerte aan

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Gran Canaria 8 dagen rondreis fly&drive in charmehotels? Plaats je beoordeling

Denise Van Uytfanghe 19 maart 2018

Zeer goed gestoffeerde gids, handig en tof.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info