Noord-Spanje rondreis: 11-daagse fly&drive

De rondreis Noord-Spanje laat je kennismaken met Cantabrië en het Baskenland.

De rondreis Noord-Spanje laat je kennismaken met Cantabrië en het Baskenland. Twee schitterende regio’s met elk hun eigen troeven. Weet je wat zo fantastisch is aan deze rondreis? De veelzijdigheid van de natuur, vandaag de kust, morgen tussen de bergen. En overmorgen flaneer je over een plein in een historische stad. We brengen je dus zowel ideeën aan voor heerlijke uitstappen aan de kust en in het binnenland met als rode draad uiteraard de prachtige natuur.  Lees meer

Een onvergetelijke natuurpracht doorspekt met kleine en grote historische steden.
  • Ontdek de schoonheid van Cantabrië en Baskenland
  • Op stap in de bergen van Picos de Europa
  • Verken de grillige kust van Cantabrië 
  • Maak kennis met Bilbao, Santander, Vitoria-Gasteiz
  • Onthaasten langs de kust van Costa de Vizcaya
  • Inbegrepen: 10 overnachtingen met ontbijt, zeevruchtenschotel met dessert, toegang museum Altamira, huurwagen (10x24u) en vlucht h/t Brussel - Bilbao
Vraag een offerte aanva. € 659,-
659Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

3 nachten in La Casa del Patrón ** (Murguia), meer info.
4 nachten in Infantado **(*) (Ojedo (Potes)), meer info.
3 nachten in Mar Azul & Surf *** (Suances), meer info

Ontdek de schoonheid van Noord-Spanje

Neem nu de bergen van de Picos de Europa met bijzondere bergdorpjes als Potes, Fuente Dé, Santa Maria de Lebena en Bulnes. Je zal versteld staan bij de grillige kustlijn van Cantabrië. Comillas is zo’n prachtig gelegen kuststadje net als Santillana del Mar. Authentieke stadjes om urenlang in rond te stappen en te genieten van de attracties. Cantabrië heeft zelfs grotten mocht je even het te warm krijgen bovengronds.

In het Baskenland nemen we je mee naar de populaire grote steden Bilbao en Santander. De belangrijkste bezienswaardigheden verken je samen met ons. Maar wat denk je bij Vitoria Gasteiz? Onbekend? Hier zetelt wel de Baskische regering in een stad met zowel een moderne als oude stadskern. Hoog tijd om dus te gaan ontdekken. Een andere bezienswaardigheid om dringend kennis mee te maken is het estuarium van Urdaibai, een natuurgebied dat door Unesco erkend is als biosfeerreservaat. Wat een weelde aan natuurelementen tref je hier! Tijd moet je zeker reserveren voor de prachtige kustlijn van de Costa de Vizcaya. We verkenden voor jullie de strook tussen Amintza tot Matxitxako en kwamen terug met prachtig fotomateriaal en aanlokkelijke info. Lees nu ons voorstel van reisprogramma.

Maar dat is nóg niet alles. Misschien wil je wel je vakantie Noord-Spanje beetje verlengen. Dan ben je beslist iets met onze tips om nog méér stadjes en attracties te gaan bezichtigen. Ken je al Oviedo? Wat zegt je de Monte Gorbea? En zeg nou zelf, het zou zonde zijn om de Rioja, de overbekende wijnregio, niet mee op te nemen in onze rondreis. Dus laten we je op eigen tempo proeven van wat de Rioja regio aan wijnen voortbrengt.

Vraag een offerte aan

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Noord-Spanje 11 d. fly&drive? Plaats je beoordeling

Verachtert 7 september 2018

Mooie brochure. We zijn volop aan het plannen voor het voorjaar 2019. Bedankt alvast.

Kristine Tyberghein 23 mei 2018

Gepakt en gezakt met de reisgids onder de arm zijn we de reis aangevangen en hebben er goed gebruik van kunnen maken. Bedankt aan de samenstellers.

Bors Suzanna 28 april 2018

Zeer aantrekkelijk! We zijn volop bezig met vrienden om te bekijken wanneer we kunnen samen vertrekken!

Christine 27 april 2018

Mooie brochure

William 24 april 2018

Formidable , ik wil er naar toe !

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info