Last minutes en vliegvakanties naar de Canarische Eilanden

Overzicht last minutes & promoties Canarische Eilanden

 • Alle promoties Gran Canaria, 8 dagen incl. vlucht

  Alle promoties Gran Canaria, 8 dagen incl. vlucht

  Vakantie Gran Canaria inclusief vlucht h/t met Brussels Airlines en ontbijtbuffet. Hotels tot 5*, kleinschalig en gelegen op unieke locaties.
  va. € 569 - Boek nu
 • Gran Canaria, Las Palmas 8 dagen incl. vlucht

  Gran Canaria, Las Palmas 8 dagen incl. vlucht

  Je logeert zeer rustig in een 4* hotel op 10 min. wandelen van het centrum en strand van Puerto de las Nieves. Inclusief vlucht h/t, ontbijtbuffet en een Spacircuit. Optioneel: half pension en huurwagen.
  va. € 569 - Boek nu
 • Alle promoties Canarische Eilanden

  Alle promoties Canarische Eilanden

  Een zeer divers aanbod van vliegvakanties met vlucht, transfer en hotel inbegrepen. Of een arrangement met vlucht, huurwagen en hotel buiten de drukke stranden. Ook voor lastminutes en een all-in winterpromotie
  va. € 569 - Boek nu

Ontdek al onze last minute en promoties voor een vakantie op de Canarische Eilanden. Winkelen en slenteren tijdens je vakantie kan op Gran Canaria en Tenerife, terwijl Lanzarote meer sporters aantrekt en windsurfers de voorkeur geven aan een vakantie op Fuerteventura. Op La Palma kan je wandelen en van de natuur genieten, maar nog meer natuur is er op La Gomera. De Canarische Eilanden zijn een zonovergoten bestemming voor een last minute vliegvakantie.