Last minute vakanties en weekendjes weg in de Champagnestreek

Overzicht last minutes & promoties Champagne

 • Golden Tulip Troyes **** inclusief ontbijtbuffet

  Troyes 3 dagen in hotel 4* incl. ontbijt

  Golden Tulip Troyes **** ligt op slechts 7 km van Troyes en leent zich uitstekend voor een verkenning van de hoofdstad van de Champagnestreek. Inclusief ontbijtbuffet.

  va.€ 129 - Boek nu
 • Alle promoties Champagne 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Champagne 2 tot 4 dagen

  Ontdek onze meer dan 10 promoties, van rondreizen tot gastronomische verblijven. Ook unieke logeeradressen zoals in het centrum van een stad of in de wijngaarden. Ontdek ze nu allemaal.
  va. € 85 - Boek nu
 • Champagne-Aube 4 dagen hotel 3*-27%

  Champagne-Aube 4 dagen hotel 3*

  Hotel Le Saint Nicolas *** is gelegen in een middeleeuws dorpje, Bar-sur-Aube. Troyes, Mémorial de Gaulle en pretpark Nigoland zijn goede tips voor een uitstap. Hotel met zwembad en sauna (gratis van 17 tot 20 uur). Promotie te boeken 30 dagen voor afreis.
  va. € 90 - Boek nu
 • Champagne - Epernay 3 dagen hotel 2*

  Champagne - Epernay 3 dagen hotel 2*

  Inclusief een halve fles champagne per kamer bij je verblijf in Hotel Comfort Suites ** in Epernay (op 1,5 km van het centrum). Zeer centrale ligging in de Champagnestreek. Ontbijtbuffet inbegrepen.
  va. € 113 - Boek nu
 • Hotel La Briqueterie**** incl. ontbijtbuffet en 1 diner

  Champagne 3 d. Hotel La Briqueterie 5*

  Dit charmant en luxueus hotel op een domein van 5 ha biedt je het beste hedendaagse comfort gecombineerd met een zeer verfijnde Franse keuken (1 Michelinster).
  va.€ 364 - Boek nu

De Champagne is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Veel mensen houden van een weekendje weg in de Champagne, met prachtige steden als Reims en Troyes en leuke dorpjes als Laon. En uiteraard mag er op vakantie als eens een glaasje champagne geproefd worden. Hiervoor ga je naar Épernay, het centrum van de champagneproductie en –verkoop. Grote en kleine champagnehuizen verwelkomen je met open armen. Onze last minutes en promoties liggen wat verspreid over de streek maar zijn van topniveau! Nog nooit naar de Champagne geweest? Deze streek moet je gezien hebben. Boek nu een last minute of promotie voor een vakantie die je nooit meer zal vergeten.