Last minute vakanties en promoties Rijn

Overzicht last minutes & promoties Rijn

 • Hotel Friends Mittelrhein **** in Bendorf-25%

  Koblenz 3 dagen in hotel 4* met sauna's

  Hotel Friends Mittelrhein **** in Bendorf ligt in een groen domein.Ideaal om zowel de Rijn als de Moezel te bewonderen. Verblijf inclusief ontbijtbuffet. Ontdek nog meer promoties, klik hier. 
  va.€ 69 - Boek nu
 • Novotel Düsseldorf City West ****-33%

  Düsseldorf 3 dagen in 4* hotel

  Novotel Düsseldorf City West**** ligt in een rustige zakenkantoorwijk buiten het stadscentrum van Düsseldorf. Twee kinderen t/m 15 jaar gratis*. Vlotte verbinding met het centrum. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, gratis toegang tot sauna, stoombad en fitness.
  va.€ 65 - Boek nu
 • Alle promoties Rijn 3 en 4 dagen

  Alle promoties Rijn 2 tot 5 dagen

  Meer dan 20 promoties, van een weekendje weg inclusief ontbijtbuffet tot een 5-daags arrangement in vol pension en veel extra's. Een ruime keuze aan hotels tussen Düsseldorf en Rüdesheim.
  va. € 65 - Boek nu

De Romantische Rijn loopt tussen Düsseldorf en Rüdesheim en is één van de meest idyllische regio’s in Duitsland. Wie er een vakantie of weekendje wil doorbrengen hoeft niet ver te rijden en kan er goedkoop verblijven met deze last minutes of promoties voor een vakantie aan de Rijn. Laat je niet vangen door de prachtige natuur, ook cultureel hebben de gezellige stadjes langs de Rijn wel wat te bieden. Maar net zoals de Moezel staat een vakantie Rijn vaak in het teken van wijnproeven. In Koblenz is er een jaarlijks wijnfestival “Weindorf” van juni tot september en in Rüdesheim zit je zowat in het epicentrum van de wijncultuur. Proef ook gerust een glaasje, boek één van onze last minutes of promoties voor een vakantie aan de Rijn.