Last minute vakanties Normandië en promoties weekendje weg Normandië

Overzicht last minutes & promoties Normandië

 • Charmehotel Domaine de Villeray & Spa ****

  Normandië Perche 4 dagen in hotel 4*

  Domaine de Villeray**** ligt centraal in het natuurgebied van de Perche. Ideaal om uitstappen te combineren met zalig genieten van de wellness. Inclusief half pension. 
  va.€ 164 - Boek nu
 • Auberge de la Sélune ** inclusief ontbijtbuffet

  Mont Saint-Michel 6 dagen in hotel**

  Op slechts 20 km van Mont-Saint-Michel ligt hotel Auberge de la Sélune **, in Normandië. Fijne keuken met traditionele huisrecepten en zalmgerechten.

  va.€ 185 - Boek nu
 • Alle promoties Normandië 3 tot 5 dagen

  Alle promoties Normandië 3 tot 8 dagen

  Onze promoties brengen je naar alle regio's in Normandië, met logies in veelal karaktervolle hotels en gelegen op unieke plekjes. Bij promotie in hotel steeds inclusief ontbijtbuffet. Geen reservatiekosten.
  va. € 99 - Boek nu
 • Lastminutes en promoties in Rouen

  Lastminutes en promoties in Rouen

  Keuze uit meer dan 55 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Rouen, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Lees de duizenden reviews en selecteer op prijs, comfort, ...
  va. € 59 - Boek nu

Voor velen staat een vakantie of weekendje weg in Normandië gelijk aan het bezoeken van de Mont St.-Michel maar dat doet de regio geen eer aan. Om D-Day kan je ook niet heen maar in Caen en Rouen kan je genieten van cultuur en een leuke stadssfeer. Stadjes als Honfleur en Granville brengen je tot rust. Boek daarom een last minute weekendje weg of promotie voor een vakantie in Normandië. De veelzijdigheid van deze vakantieregio is enorm. Laat je op vakantie niet afschrikken door de ruige rotskusten of de kale landingsstranden van D-Day maar ontdek juist de schitterende regio die Normandië is met een last minute weekendje weg op promotie.